|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Abrous θα ήταν εύλογο αν μπορούσες να φτιάξεις κανενα διάγραμα για αυτό που περιγράφεις. Δεν είμαι ηλεκτρολόγος μηχανολόγος, αλλά τα χέρια μου πιάνουν με σωστή καθοδήγηση. Σε γενικές γραμμές, προσπαθώ να αποφεύγω τα ρελέ ειδικά τα μηχανικά, οπότε ότι άλλο σε solid state θα μου έκανε καλύτερα. Οι συσκευές έχουν ονομαστικά Watt ως εξής (οπου Μ σημαίνει μοτέρ με αρκετό ρεύμα εκκίνησης, τα υπόλοιπα είναι αντιστάσεις ή φώτα): 400W, 300W, M250W, M100W, Μ60W, M30W. Θεώρησε ότι σε κάθε 'κλάση' Watt θα υπάρχουν τουλάχιστον 2 συσκευές. illvas το ORP σου το εξήγησε, αν το TBA είναι αυτό που σε μπέρδεψε: TBA-> To Be Announced μάλλον. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
pH - Temp - CO2 Controller | asteris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 35 | 08-12-06 15:04 |
KAΤΑΡΑΜΕΝΗ ΤΡΙΧΩΙΔΗ ΑΛΓΗ | johnny98130 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 29 | 20-11-03 02:21 |
Aquarium Controller | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-10-03 01:01 |
Ιδέες για 20λιτρο ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 14-12-02 05:06 |