|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε βρε και το Ancistrus sp(3) με τρόμαξε να το βρω κει πάνω που πάει και κρύβετε!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο λοιπόν στον Δημήτρη μας που έφτιαξε ένα πολύ όμορφο ενυδρείο και σας λέω οτι είναι ακόμη ομορφότερο επειδή το έχω δεί απο κοντά. Μπράβο λοιπόν Δημήτρη μας και εύχομαι σε μεγαλύτερες επιτυχίες.
|
||||
|
||||
![]()
Ευγε!! Καιρό είχα να δώ τόσο ωραίο ενυδρείο σε αυτά τα λιτρα...
![]() ![]() Μπράβο σου! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πολύ όμορφο Ενυδρείο Δημήτρη !!!! μπράβο !! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο!!!μακαρι να μπορουσα και εγω να φτια3ω τετοιο ενυδρειο(τοσο ωραιο ενοω!!!)
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια σας ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις
![]() αλλά θα ηθελα και παρατηρησεις κατι να διορθωσω ή να προσθέσω ? ![]() @strahos με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω και μαυρο χαρτόνι |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε Δημητρη πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!!!!το ξυλο που εχεις τι ξυλο ειναι????και πιστευω εκει κατω απο το ξυλο που ειναι καπως αδιο θα εδειχνε πολυ λιγη riccia!!γνωμη μου τωρα
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω τι ξυλο ειναι αλλα οντως εχει πολυ ωραιο σχημα
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη deMetrIs : 16-11-06 στις 15:51 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ένα ενυδρείο ακόμα . | anasios | Δίσκοι | 32 | 06-06-08 23:25 |
13.000.000 ενυδρεία!! | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 23-09-06 00:21 |
λάμπες νεον για pc στα ενυδρεία μας | christipan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-03-06 18:47 |