|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ελα εσυ,και μη σε μελλει......
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχουμε μπλουζακια για ολους και περιοδικα!!!!!!!!
ειδικα σε ΧL το μαγαζι παει καλα!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα μια ερωτηση παιδια ετοιμαζομαι ια αφρκανικεσ κιλχιδες και εχω μια απορια : αφου σκαβουν τοσο πολυ την αμμο το νερο δεν θα ειναι θολωμενο συνεχεια?οσο και να την καθαρίσεις την άμμο δεν θα προκαλείτε θόλωμα?με αποτελεσμα την οχι ομορφη αισθητικη του ενυδρειου?ασ απαντησουν οι έχοντες αφρικανες για να μου λυθει και εμενα η απορια
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λεμε αμμο, φυσικα δεν εννοουμε να ειναι σαν αλευρι.!
Η κανονικη αμμος δεν θα θολωνει το νερο καθολου. |
|
||||
|
||||
![]()
ισωσ να ειναι και κοτσανα συγχωρεστε με γιαυτην απορια-ιδεα μου αλλα αρχαριοσ ειμαι .αν βαλω μεσα στο εσωτερικο φιλτρο στον χωρο του κυκλοφορητητη και ακομα ενα κυκλοφορητη δεν θα τραβαει πιο καλα?λεω τωρα μια ιδεα λογο των κιλχιδων μου που ειναι οντοσ πολυ εργατικες.αν βαλώ ακομα εναν με 300λ/ω δεν θα ειναι σαν να εχω ενα κυκλοφορητη με 750 λιτ/ω?????(εσωτερικο φιλτρο carrefour-κυκλοφορητης 450λιτ/ω)
ξερετε ειναι το οικονομικο στην μεση και σκεφτομαι διαφορες πατεντες ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ για να εχω καλυτερο φιλτρο απο το να αγορασω κατι πολυ ακριβο για την συκγεκριμενη περιοδο για τισ ΑΕΚτσιδικες αφρικανες μου(labido) τι λεει σαν ιδεα στεκει η οχι??????? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |