|
|
||||
|
||||
![]()
τα σαλιγκάρια που έχω είναι τα κλασικά με σχήμα κώνου, δεν νομίζω να έκαναν τίποτα αυτά γιατί έχω μερικά και σε ένα μπολάκι με τα νεογέννητα Killi fish μου που είναι πιο μικρά από νεογέννητα corys και δεν έχουν πάθει τίποτα μέχρι στιγμής
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ και τρείς ημέρες τα κοριντόρας αέναους μωρά (περίπου 30 ημερών) που μεγάλωνα στο 6λιτρο μεταφέρθηκαν στο 100λίτρων κοινωνικό με ζωοτόκα και όλα είναι ήσυχα.
Καλή επιτυχία |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πιθανόν τα αυγά να φαγώθηκαν από τα σαλίγκάρια πρωτού βγούν τα μωρά και γιαυτό να μην τα βρίσκεις...
|
||||
|
||||
![]()
Τα αυγά τα παρακολουθούσα 3 μέρες (αν δεν κάνω λάθος) και ξαφνικά γυρίζω ένα βράδυ και βλέπω μόνο κάτι σαν σακίδιο στην θέση τους, σαν να έσκασαν και να άφησαν τον σάκο τους. τα σαλιγκάρια δεν τα πείραξαν τόσες μέρες. τι να πω... θα κάνω υπομονή μπας και δω κανένα αργότερα, τώρα που βλέπω και τα killis καταλαβαίνω πως τόσο μικρό ψάρι δεν θα το έβρισκα μέσα στο 11λιτρο, γίνεται χαμός εκεί μέσα
|
|
||||
|
||||
![]()
τα corys ξαναγέννησαν και αυτή τη φορά βρήκα 2 αυγά και τα έβαλα στο μπολάκι που μεγαλώνω κάποια killis. δεν υπήρχε αεραντλία, ούτε φίλτρο, μόνο λίγη τζάβα μος και αλλαγές κάθε 2-3 μέρες κι όμως... χθες έσκασαν και τα 2 και κυκλοφορούν ανάμεσα στα μωρά killis. θα μπορέσω να τα μεγαλώσω?
καμιά συμβουλή? |
|
||||
|
||||
![]()
Βέβαια και θα μπορέσεις να τα μεγαλώσεις
![]() Κάνε οτι χρειάζονται τα killies και θα είναι μια χαρά.Τάιζέ τα τα ίδια πράγματα και θα είναι εντάξη. ![]() Συγχαρητήρια που πέτυχες και πάλι γέννα και καλή επιτυχία στο μεγάλωμα των μωρών!!!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ!
![]() |
![]() |
Tags |
αυγά, γέννα, corydoras, corys, κορυντόρας |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ένα Cory 'Γέρνει'..... | Octopus | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 08-01-05 19:07 |
cory peper vs labeo bicolor | griffin_23 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 24-02-04 19:39 |
Αυγά από scalare | Dimis. | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 27-11-03 12:31 |
Ερώτηση για ζευγάρωμα scalare | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 18-12-02 21:25 |