|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά για 840 λίτρα που μιλάει ο άνθρωπας άλλο απο eheim δεν νομίζω οτι αξίζει να πούμε!
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής sump, θα σου πρότεινα το Fluval FX5.
Δες εδώ ένα συγκριτικό EHEIM 2080 Pro 3 Vs FLUVAL FX5 (τα θηρία των δυο μεγάλων κατασκευαστών) http://www.discusforums.com/forum/vi...&highlight=fx5 Το fluval έχει τη μισή τιμή και δέχεται διπλάσιο βιολογικό υλικό (25L αντί 12L του eheim) και έχει και διπλάσιο flow rate (1991 καθαρά λίτρα/ώρα αντί για 1200λίτρα/ώρα του eheim).
Accept no substitutes. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη liquid : 04-11-06 στις 11:17 |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σου.πολυ καλο και χρησιμο το λινκ σου.
![]() ![]() ![]() και πανω που εψαχνα και εγω κατι αντιστοιχο για μενα...... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά το fluval καίει το διπλάσιο (!) ρεύμα από το έχειμ και έχει λιγότερο χώρο για υλικά βιολογίας. σε εχειμ με βλέπω...
|
|
||||
|
||||
![]()
ηλια ,ενταξει για το eheim,αλλα τι το θελεις το εξωτερικο για το ενυδρειο-θηριο του γιαννη...?αφου εχει την εγκατασταση για sump,φτιαξε ενα σαμπακι 80-90 λιτρακια να γουσταρεις, και ασε τα εξ.φιλτρα.........
![]() λεω τωρα...... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν το έχω ψάξει καθόλου για sump για να είμαι ειλικρινής, ούτε τι θα μου στοιχίσει, ούτε πως φιάχνεται, αν με συμφέρει κτλ. θα κάνω ένα τσεκ και θα σου πω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι η καλυτερη λυση,ειδικα που το ειχε ηδη προβλεψει ο γιαννης,και μιλαμε για ενα απλο ενυδρειακι (sump)4 τζαμια δηλαδη με κανα 2 κυκλοφορητες,βιολογικα υλικα=κοστος δηλαδη ,ισως και αρκετα χαμηλοτερο απο ενα θηριο-εξωτερικο,δεν βαζεις συνεχεια χερι στο ενυδρειο σου,και παραλληλα αυξανεις κατα πολυ και τα λιτρα που ετσι κι αλλιως ειναι πολλα.... ΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΕ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩ....?και ακομη το σκεφτεσαι...????? ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Double tap πρόβλημα σε 2213 Eheim | crazyio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 21-10-06 23:48 |
eheim prefilter | koko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 31-01-06 00:11 |
νεο προιον -αυτοματη δοσολογια λιπασματων eheim | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 23-01-06 18:00 |
Σωστή διάταξη υλικών φιλτραρίσματος στο eheim 2213 | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 02-09-03 11:11 |
Ανταλλακτικo για Eheim 2213 | Yiannis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-03-03 00:34 |