|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως αν ειχα ενα ψαρι με τετοια ασθενεια , θα εκανα χαλαροτατα ευθανασια...
Κανε μια αναζητηση στο google με την λεξη tuberculosis... και θα καταλαβεις .. Μεχρι προσφατα.. ηταν η πρωτη αιτια θανατου στους ανθρωπους ,στις HΠΑ.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό ακριβώς κουβέντιαζα με τον άντρα μου τώρα …
Εάν χωρίς αμφιβολία είναι αυτό … θα το κάνω … Αλλά πως? Συγγνώμη κιόλας αλλά πραγματικά δεν ξέρω … ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
..οπως ειναι οταν το αγοραζεις...δηλαδη η κλειστη καλα σακουλιτσα με το νερο ..και στην καταψυξη......
αποδεδειγμενα ο θανατος ειναι ανωδυνος..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Αν θέλετε μπορώ να σας το αιτιολογήσω, αλλά σε άλλο, ξεχωριστό thread) |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα η γνώμη μου για τον πιό γρήγορο και ανώδυνο θάνατο,όπως έχω πεί και παλιότερα,είναι μέσα στη σακούλα χωρίς νερό και κατευθείαν μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων.Ούτε που θα καταλάβει το άμηρο το ψαράκι τί του συνέβη....Ακαριαίος θάνατος....
Μπορεί να ακούγεται λίγο άρρωστη η συγκεκριμένη μέθοδος,αλλά είναι πιστεύω η καταλληλότερη....για να μήν ταλαιπωρείται το ψαράκι.... Καλό σου κουράγιο βρε Τίνια....Ελπίζω να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που σου τυχαίνει κάτι τέτοιο....
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν διαφοροι τροποι...
Το να το βγαλεις απο το νερο και να το αφησεις να σπαρταρα.. μαλλον θα το βασανισεις ασκοπα.. και ειναι κριμα.. Η πιο 'ευκολη' λυση για το ψαρακι, ειναι να το βαρεσεις με κατι στο κεφαλι..Ακουγεται λιγο μακαβριο, αλλα το ψαρακι θα υποφερει λιγοτερο ετσι. Υπαρχουν βεβαια και αλλοι τροποι...
|
||||
|
||||
![]()
φιλεναδα μου και καλη μου σονια
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως φιλεναδε μου.. δεν θα πολυπασπατευα ενα ψαρακι με τετοια ασθενεια..
|
||||
|
||||
![]()
ναι,ειναι αρκετα επικινδυνο......καλυτερα να ξεμπερδευεις με τετοιου ειδους αρρωστεια ΓΡΗΓΟΡΑ......
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την απόχη που χρησιμοποίησα για να βγάλω από το ενυδρείο να την απολυμάνω με betadine?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
dwarf gourami άρρωστο | CASPER | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 25-01-06 18:00 |
Αναγνώριση φύλου σε blue gourami (200 kb σε φωτό) | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 06-02-05 15:31 |
ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ PEARL GOURAMI | newfish | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 0 | 23-12-02 14:59 |
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ FRESH WATER | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-12-02 10:41 |
Αρρωστο Gourami | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 18:52 |