|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ, θα ήταν καλύτερα να είχες 25άρη γιατί οι μεγάλοι θερμοστάτες σε λίγα λίτρα μπορεί να ανεβάσουν πιο πολύ τη θερμοκρασία, αλλά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Πάρε πάντως ένα θερμόμετρο και παρακολούθησε για 1-2 μέρες τη θερμοκρασία για να βεβαιωθείς ότι ολα είναι εντάξει...
|
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω κι εγω να παρεις ενα μικρο θερμομετρακι καλου-κακου.ρυθμιζοντας τη θερμοκρασια,ο θερμοστατης σταματαει εκει,απλα οσο πιο πολλα ειναι τα Watt,τοσο πιο ευκολα φτανει σε αυτα τη θερμοκρασια και με λιγοτερη "προσπαθεια"
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Η ανούμπια είναι φυτό αργής ανάπτυξης, ούτε πολύ φως θέλει, ούτε λιπάσματα. Για να φανταστείς, είχα μία ως διακοσμητικό σε μία γυάλα να επιπλέει,(φροντίδα μηδέν) στο σαλόνι και έβγαλε καινούργιο φυλλαράκι. Μόνο να μην βάλεις τις ρίζες μέσα στο υπόστρωμα γιατί θα σαπίσει. Τη δένεις κάπου (ρίζα, πέτρα) με μια κλωστή.
Τους μονομάχους τους είδα κι εγώ...ήταν κρίμα...οι μισοί νεκροί, οι άλλοι με το ένα πτερύγιο στον τάφο...τί να τους πεις αμά δεν καταλαβαίνουν... |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε μια ρίζα μοπάνι, βγάλε τον υαλοβάμβακα από τις ρίζες της ανούμπια, καλό πλυσιματάκι, και ελαφρύ δέσιμο της πάνω στη ρίζα με πετονιά...
Με τον καιρό οι ρίζες θα δέσουν πάνω στο ξύλο... Δεν χρειάζεται υπόστρωμα (τουλάχιστον σ'εμένα δεν χρειάστηκε..) Αν έχεις φωτισμό στο ενυδρείο βάλε την στο σκιερό σημείο μιας και η ανούμπιες δεν τα πάνε καλά με τον φωτισμό.... Από λίπασμα όχι ιδιαίτερα πράγματα.... Και ένα link για την ανούμπια... http://www.tsamisaquarium.com/Selide..._var__nana.htm Προχώρα... Φτιάξε τον μικρό παράδεισο του μικρού σου φίλου ...... πάρε καρέκλα......άραξε απέναντι και απόλαυσέ τον....... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ωραια εικονα!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
o μονομάχος ειναι ψαρι που ζει μονο του δεν βαζουμε μαζι του ούτε αλλες θυληκες όυτε αλλα αρσενικα
![]() κανεις παντα ολικη αλλαγη και για αυτο βγαζεις το ψαρι εξω ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
Μονομαχος με dropsy | notos | Bettas | 41 | 01-11-06 12:50 |
Επιθετικος Μονομαχος ? ? ? | Rayden | Bettas | 8 | 12-01-05 15:01 |
Μονομαχος σε βαζο?? | silver | Bettas | 11 | 06-11-04 00:02 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |