|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πρέπει να βάλεις ένα πιο γρήγορο και εύκολο φυτό για να καταπολεμήσει την άλγη σε συνδιασμό με λίπανση, φωτισμό και co2. Αυτή τη στιγμή με τα φυτά που έχεις απλά βοηθάς την άλγη με το λίπασμα και το co2.
νομίζω οτι θα χρειαστείς και καλύτερη λίπανση από sera. γιατί δεν πήγες σε seachem που βγαίνει και πιο οικονομικά? |
|
|||
|
|||
![]()
πιο οικονομκα?????3Ε το πηρα...προτεινεται μου ενα φυτο....αλλα να μπορω να το βρω....οσο για την συναντηση ελπιζω αν ολα πανε καλα να ερθω...
|
||||
|
||||
![]()
μπορεί να το πήρες 3 ευρώ αλλά είναι νεροζούμι και θα σου τελειώσει πολύ γρήγορα σε σχέση με τα seachem που κρατάνε πραγματικά.
φυτά εύκολα και γρήγορα: Ceratophyllum demersum, Rotala rotundifolia, Egeria densa, Hygrophila polysperma, Vallisneria americana και μπορείς να βρεις κι άλλα στο σάιτ της Tropica |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλά αδερφέ... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.greekaquarist.com/vb/forumdisplay.php?f=11 Αυτά ΠΡΕΠΕΙ να τα έχουν διαβάσει ΟΛΟΙ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εγω αυτα τα εχω διαβασει...αλλα οσο για τα λιπασματα της seacam που πανε 8Ε το μπουκαλακι και θες διαφορα...τεσπα δεν μπορω να επιμεινω σε αυτο γιατι δεν εχω πειρα...αν και σε συγκεκριμενες συζητησεις με γεωπονους(αυτο σπουδαζω) οι περισσοτεροι μου προτειναν "πολυλιπασμα" και οχι μεμονμενα στοιχεια γιατι ειναι δυσκολο να υπολογισουμε την συγκεντρωση τους...ποπως και ναχει τα επομενα που θα δοκιμασω αν ολα πηγαινουν καλα θα ειναι ενα καλα φυτεμενο και λιπασματα της seacem...εμενα μαρεσει πολυ η egeria densa αλλα δεν βρησκω πουθενα...και κατι ακομα αν παραγκειλω απο αθηνα λετε να ερθουν σωα, και ολοκλοηρα γλαστρακια 'η "κλαδεματα" ???ευχαριστω για τις συμβουλες...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλες διαμορφωσης του νεου μου ενυδρειου. | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 60 | 16-03-07 00:49 |
Ick.χρειαζομαι συμβουλες | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 14-06-06 18:48 |
Συμβουλες για εξοπλισμο CO2 | SpyrosK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 30-06-05 08:22 |
Ανέβασμα τιμων , Συμβουλες | blacky | Γλυκό νερό - Γενικά | 54 | 10-07-04 09:10 |
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ !! | christos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-03-03 00:47 |