|
|
||||
|
||||
![]()
οι ανουμπιες ειναι αληθινα φυτα και τα βρισκεις ευκολα
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() Eυχαριστω! Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
συνηθως κανουν αν δουν αλλον αρσενικο η θηλυκια.υπαρχουν βεβαια και καποιοι που κανουν σε ο,τι πλησιασει τη γυαλα
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
όταν λες μικρό, πόσο μικρό ακριβώς? Πόσα watt έγραφε η συσκευασία ότι είναι? Δε νομίζω να καίγεται ο μονομάχος σου, αλλά για καλό και για κακό, βάλε μέσα κανένα θερμόμετρο να βλέπεις τι γίνεται. Το λαμπάκι του θερμοστάτη σβήνει μετά από κάποια ώρα? Απλά κάνει flare επειδή ο θερμοστάτης είναι κάτι καινούριο, ή επειδή γυαλίζει και βλέπει τον εαυτό του πάνω του... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα 50 watt του θερμοστάτη σου βέβαια, απλά είναι μεγάλος για τα λίτρα του ενυδρείου σου όμως όταν με το καλό αγοράσεις μεγαλύτερο ενυδρείο θα έχεις ήδη τον θερμοστάτη! Καλό είναι να αγοράσεις και ένα θερμόμετρο διότι οι θερμοστάτες έχουν αποκλίσεις με αποτέλεσμα το 26 να είναι είτε 24 ή ακόμη και 28.
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ, θα ήταν καλύτερα να είχες 25άρη γιατί οι μεγάλοι θερμοστάτες σε λίγα λίτρα μπορεί να ανεβάσουν πιο πολύ τη θερμοκρασία, αλλά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Πάρε πάντως ένα θερμόμετρο και παρακολούθησε για 1-2 μέρες τη θερμοκρασία για να βεβαιωθείς ότι ολα είναι εντάξει...
|
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω κι εγω να παρεις ενα μικρο θερμομετρακι καλου-κακου.ρυθμιζοντας τη θερμοκρασια,ο θερμοστατης σταματαει εκει,απλα οσο πιο πολλα ειναι τα Watt,τοσο πιο ευκολα φτανει σε αυτα τη θερμοκρασια και με λιγοτερη "προσπαθεια"
![]()
|
|||
|
|||
![]()
οι μονομαχοι κανουν συνηθως flare σε αλλους μονομαχους μπορει να κανουν γεννικα σε οτιδιποτε εναι εξω ή μεσα στο ενυδρειο χεχε http://www.greekaquarist.com/vb/show...ighlight=flare
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
Μονομαχος με dropsy | notos | Bettas | 41 | 01-11-06 12:50 |
Επιθετικος Μονομαχος ? ? ? | Rayden | Bettas | 8 | 12-01-05 15:01 |
Μονομαχος σε βαζο?? | silver | Bettas | 11 | 06-11-04 00:02 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |