|
|
|||
|
|||
![]()
Μην σου φαίνεται περίεργο...Ξέρω τι λέω....
¶σε τα ψάρια μου τώρα...για το πρόβλημα να μιλήσουμε. 'Αμα μεγαλώσουνε επικύνδινα τα δίνω σε φίλους. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο είναι το πρόβλημα!?
|
|||
|
|||
![]()
1)Έχω βάλει μέσα στο ενυδρείο εδώ και 4 μήνες 3 πέτρες που βρήκα από την θάλασσα.Πριν τις βάλω τις έβρασα για αρκετή ώρα (έτσι μου είπαν να κάνω...).Θα υπάρξει στο μέλλον κάποιο πρόβλημα;
2)Σκέφτομαι να βάλω apple snail.Θα έχουν πρόβλημα τα φυτά μου;Έπισεις αναπαράγωντε εύκολα;Δεν θέλω να γεμίσει και το ενυδρείομου ξαφνικά!! 3)Υπάρχει έτοιμη συσκευή moonlight που διαβάζω στο forum η πρέπει να την φτιάξω μόνος μου; Ευχαριτώ πολύ για τον χρόνο σας. |
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασε τα έντονα γράμματα στην πρώτη απάντησή μου!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο αφορα τις πετρες σου δεν εχεις προβλημα ας πουμε μικροβιων αλλα προβλημα χημειας δηλαδη συνηθως η πετρες απο την θαλασσα ειναι ασβεστολιθηκες με αποτελεσμα να σκληραινει το νερο -ανεβαινει το ph για σαλιγκαρια και φυτα σου απαντησε ο pascm πολλη σωστα αυτα τα λιγα. και moonlight μπορεις να φτιαξεις μονος σου,ειναι καλυτερα |
|
||||
|
||||
![]()
Για τις πέτρες κάνε ένα τεστ με υδροχλωρικό οξύ - κεζάπ που μπορείς να βρεις εύκολα σε σούπερ μάρκετ, ρίχνεις μια δυο σταγόνες αν αφρίσει τότε τις βάζεις στον κήπο.
Edit: Εδώ μπορείς να δεις πόσο γίνεται το τελευταίο ψάρι σου http://resto2.home.cern.ch/resto2/Re...pangasius.html
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PascM : 01-11-06 στις 00:03 |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.cichlid-forum.com/articles/diy_moonlight.php
για το moonlight… αλλά πίστεψε με αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να σκέφτεσαι … διάβασε προσεκτικά τι σου έγραψαν οι προλαλήσαντες … Εκτός και δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το καλό τον ψαριών σου αλλά μόνο το τι σου γουστάρει εσένα ! Τότε πάω πάσο!!! Για να σου δώσω ένα παράδειγμα για τα μαγαζιά … Εκτός ότι στην αρχή μου είχαν φόρτωση 22 σχετικά «μεγάλα» ψάρια σε ένα 80 αρι … Έστειλα σήμερα τον άνδρα μου (δεν ασχολείται καθόλου) να μου ψωνίσει κάτι αναλώσιμο από ένα μαγαζί στην γειτονία του, και γύριζε με 2 silver dollars και 2 rainbow fish… Υπόψη πως είπε στο υπάλληλο πως έχουμε gourami, τιγράκια κτλ. Φυσικά τα επέστρεψα!!! Τα μαγαζιά κοιτάνε να βγει το μεροκάματο … εμείς πρέπει να ξέρουμε τι μας γίνετε! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη binational : 01-11-06 στις 07:03 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για zebra snail | Vasilizzz | Σαλιγκάρια | 8 | 13-03-06 13:37 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |
MOONLIGHT | Vasilis | Φωτισμός | 10 | 27-04-05 22:29 |