|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για Πάτρα μπορώ να αλάβω εγώ τη διανομή αν συμφωνούν όλοι με την μόνη προϋόθεση ότι η διανομή θα γίνει ημέρα που θε έχω ρεπό......
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο καλημέρα,εγώ μέχρι τις 15.11(και θα λείπω για 2 μήνες) θα είμαι εδώ μετά φεύγω.Είναι εύκολο να την έχω παραλάβη μέχρι τότε?
|
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει και απο εμενα
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον οι "Κρητικοί" συμφωνήσαμε όποτε μπορέσεις Γιώργο στείλε τα πράγματα και ειδοποίησε μας. Από εμένα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Πετάλα για τις οσμώσεις και την προσπάθεια του όλο αυτό τον καιρό
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kastmaniac : 02-11-06 στις 08:04 |
|
||||
|
||||
![]()
αντε να ερθουνε γιατι μαυρα ματια καναμε
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικά και συμφωνούμε DimmyF με όποιον θέλει να αναλάβει την επιχείρηση προώθησης R/O στην Πάτρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οπότε ο Γιώργος (kastmaniac) αναλαμβάνει τις οσμώσεις για την Κρήτη, ο DimmyF για την Πάτρα και αναμένουμε ποιος θα αναλάβει για την Θεσσαλονίκη (δεν μπορώ να τις φέρω γιατί μάλλον θα έρθουμε με το τρένο).
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ποτε θα τις στειλεις?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ Κλαζ, μπας και μόνο εμείς οι 2 πλερώσαμε τελικα τις ΑΟ
![]() Δεν βλέπω να ενδιαφέρεται/επείγεται κανας άλλος.... τι στο καλό ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντίστροφη Όσμωση | Juan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 31-05-06 13:15 |
αντίστροφη όσμωση | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 31-12-05 11:24 |
Αντίστροφη όσμωση ? | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 27-07-05 09:51 |