|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
την ψάχνουμε για 840 λίτρα και σκεφτόμουν και για μεσογειακό αλλά τελικά βλέπω οτι δεν με παίρνει προς το παρόν.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιες είναι οι σκέψεις σου για ενυδρείο?
|
||||
|
||||
![]()
σκεφτόμαστε να αγοράσουμε το ενυδρείο του salcon και μου πέρασε μιά σκέψη για μεσογειακό αλλά απ'ότι καταλαβαίνω δεν με παίρνει ακόμα, οπότε πάμε για γλυκό αν αγοραστεί. Αυτό που θα ήθελα κάποτε να κάνω είναι ένα μεσογειακό με δικά μας χρωματιστά ψάρια όπως λαπίνες, πέρκες, γύλους κτλ. κάποια στιγμή θα το κάνω κι αυτό.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ένα μεσογειακό ενυδρείο τέτοιων διαστάσεων είναι πολύ ενδιαφέρον. Και εγώ το σκεφτόμουν για ένα διάστημα αλλά τελικά άλλαξα γνώμη.
Το άσχημο με το μεσογειακό είναι ότι η πληροφόρηση που υπάρχει διαθέσιμη κυρίως στο ίντερνετ είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Βέβαια με σωστό προγραμματισμό και εκμετάλλευση των γνώσεων από τα συστήματα του ωκεανού και με κάποιες τροποποιήσεις πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. |
|
||||
|
||||
![]()
με δικά μας χρωματιστά ψάρια όπως λαπίνες, πέρκες, γύλους κτλ. .........
και που να βαλεις κανα μικρο σηκιο κανα ροφακι η καμοια στειρα σε πετρα και αμμο βυθο.....ακομα τα μικροψαρα οπως γοβιοι σαλιαρες ακομα και οι κακαρελοι μικροι εχουν φανταστικα χρωματα....... τα βλεπω καθε βδομαδα μεσα........ και ονειρευομαι και γω ενα μεγαλο ενυδρειο δικου μας τυπου .....που να τα βαλουμε ολα τα ενυδρεια ρε μαμωτο δεν χωρανε.......οποιος φτιαξει ειμαι διαθεσιμος να βγαλουμε ψαρακια και να τα βαλουμε μεσα . |
|
||||
|
||||
![]()
όλα τα ψάρια που είπες είναι φοβερά. μ'αρέσουν οι λαπίνες πολύ γιατί είναι ήμερα ψάρια και μπορείς να τα πλησιάσεις πολύ και να βλέπεις πως αλλάζουν χρώματα ανάλογα με τις διαθέσεις. ροφάκι που είπες δεν το συνιστώ γιατί θα γίνει θεριό και το βλεπω να καταλήγει κοκκινιστό :d άσε που δεν πιάνεται κιόλας, μόνο με ψαροντούφεκο.
κάποια στιγμή θα γίνει το επιχείρημα γιατί το σκέφτομαι συνέχεια |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ το σκέφτομαι συνέχεια το θέμα.
Έχω την εντύπωση όμως ότι δεν θα είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται, αλλά μιλάω περισσότερο γι΄ αυτούς που ήδη έχουν μια σχέση με θαλασσινά ενυδρεία. Αλλά και οι υπόλοιποι πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο να ασχοληθούμε με το Μεσογειακό ενυδρείο. Τώρα όταν θα φτάσουμε να στοκάρουμε και ψάρια θα πούμε περισσότερα. Έτσι όμως επειδή ειπώθηκε να συμφωνήσω με τον Strahosγια το θέμα του ροφού. Πιάνεται βέβαια μικρός (με κιούρτο π.χ.), αλλά γίνεται τεράστιος και βέβαια απλά καταπίνει ότι χωράει στο στόμα του. ¶ντε για να….ψηνόμαστε σιγά σιγά….
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το reef του φτωχού (εξοπλισμός) | sps4ever(niktso) | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 15 | 29-10-06 17:09 |
Μεσογειακό?? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-11-04 22:16 |