|
|
||||
|
||||
![]()
hello klaz δεν μπορεσα να ερθω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εχω υπομονη λεφτα δεν εχω ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ουτε εμενα δεν με περισσευουν...
για την ακριβεια εδω και 1 μηνα ειμαι ανεργος....... λοιπον απο μαλαουι δεν εχω ασχοληθει,αν και αρχισαν να μ'αρεσουν τωρα τελεταια,και εγω εχω αυτο που δεν σ'αρεσει,δηλαδη φουλ φυτεμενο με δισκους.....για νταμαροενυδρεια,μιλα με τον ειδημονα,που δεν ειναι αλλος εκτος απο τον κυριο γαβρο.. ![]() ![]() μεσιε γαβροοοοοοος..... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μεσιε γαβροοοοοοος?????????? που ειναι ? που ειναι ? please κ.γαβρε βοηθεια χρειαζομαι πληροφοριεσ για να κανω νταμοροενυδριεο( ειπε ο κ. klaz)
![]() ![]() ![]() ![]() ας τον φωναξει καποιος? klaz ολα θα γινουν.οπως μου λες παντα "σιγα σιγα υπομονη" ευχαριστω και παλι. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη εχουμε ενα σοβαρο θεμα του συλλογου,εχω την εντυπωση πως θα ηταν καλυτερα να τον ψαξεις αυριο....
καληνυχτα,και κανεις δεν μπορει να σου στερησει να ''δεις'' το μελλοντικο σου ενυδρειο.....ονειρα γλυκα λοιπον.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να ξεκινήσεις ένα νέο θέμα στην κατηγορία Κιχλίδες Ανατολικής Αφρικής όπου θα ταίριαζε η συζήτηση και ο γάβρος είναι συντονιστής.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ τα εχω ολα πλεον αυτα που χρειαζομαι για το στησιμο του ενυδρειο μου.εχω καποιεσ ερωτησεις φυσικα διαβασα το ποστ με τo ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΙΑ .
α)αφου τελειωσω με το στησιμο του ενυδρειου και βαλω νερο μετα απο ποση ωρα βαζω αμμωνια?την βαζουμε επανω στα υλικα του φιλτροθ η χυμα μεσα στο ενυδρειο? β) ο θερμοστατης και ο κυκλοφοριτης ειναι αναμενοι καθολη την διαρκεια του στρωσιματος ετσι δεν ειναι? οτι αλλο εχετε να προσθεσετε pleasee καντε το ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γεμίζεις νερό και βάζεις την αμμωνία αμέσως μέσα στο νερό χύμα.
θερμοστάτης και κυκλοφορητής σε λειτουργία. θερμοκρασία ... 29-30 C. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος - αγορά ενυδρείου | mpampis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 04-04-09 14:44 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου...παρακαλώ τη βοήθειά σας... | GIWRGOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-02-06 21:36 |
Νέος ιδιοκτήτης ενυδρείου με μονομάχο. | hellenicsun | Bettas | 37 | 29-01-06 01:49 |
Στρώσιμο Νέου Ενυδρείου | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 26-03-04 16:15 |