|
||||
|
||||
![]()
γλυκιε μου ακανε....1 -1 μην αυτοβομβαρδιζεσαι με περιττες χρονικα πληροφοριες....φτιαξε σωστα το στησιμο ,και το στρωσιμο του ενυδρειου σου,και θα τα μαθεις ολα...
![]() για να μην 'αφησω ετσι,θα σου πω απλα,οτι οι λευκες ειναι πιο δυνατες(και συνηθως εκπεμπουν σε φασματα-κιτρινο-πρασινο μπλε(και δεν ειναι καταλληλες για φυτα) ενω οι ροζ ,ειναι αυτες που ειναι καταλληλες για φυτα γιατι εκπεμπυν σε κοκκινο φασμα που ευνοει τη φωτοσυνθεση.....οκ...? ![]() *αντε,μπορει να μην ηρθες στο σεμιναριο,αλλα θα σε αναλαβω προσωπικα μου φαινεται..... καλο βραδι ακανε μου.... ![]() ![]() ψαχνεις για κιχλιδες λιμνης μαλαουι.....πχ.... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος - αγορά ενυδρείου | mpampis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 04-04-09 14:44 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου...παρακαλώ τη βοήθειά σας... | GIWRGOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-02-06 21:36 |
Νέος ιδιοκτήτης ενυδρείου με μονομάχο. | hellenicsun | Bettas | 37 | 29-01-06 01:49 |
Στρώσιμο Νέου Ενυδρείου | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 26-03-04 16:15 |