|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σας.
Ειμαι καινουριος στο forum αλλα με πείρα ενάμιση χρόνο. Ειμαι ο φίλος που αναφέρει ο Χριπας που δεν εστρωσε τα ενυδρεία. Εχω ένα 280 λίτρα περίπου εναμιση χρονο το οποιο απο την πρώτη μέρα το γέμισα με νερό της βρύσης μόνο και στις τρεις μέρες έβαλα 25 ψαράκια και εκτοτε κανένα δεν ψοφησε και είναι ολα υγιέστατα!! Επισης εχω και ενα 18λιτρων εδω και πέντε μήνες το οποιο παρομοιώς δεν εχει κανένα πρόβλημα. Η ερωτηση είναι : Γιατι όλος αυτος ο ντορος με το στρωσιμο? Και ποια τα μειονεκτήματα του μη στρωσίματος εφοσον ΄το μεγάλο μου ενυδρείο μου έχει δοκιμαστει? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ήρθες στην παρέα μας με φιλική διάθεση πάντα να σου πω οτι σ'εσένα η συνταγή απλά έτυχε δεν πέτυχε.
Αν θέλεις κάνε μας μια παρουσίαση των ενυδρείων σου στον ανάλογο χώρο του φόρουμ, αξίζει να δούμε τις παραμέτρους που έτυχε να δουλέψουν στα δικά σου ενυδρεία.
|
||||
|
||||
![]()
Ποιος είναι ο χώρος στο φορουμ για να παρουσιασω τις φωτο?
Προσπάθησα να τις επισυναψω αλλα δεν χωράνε. Ουτε καν σε zip. |
|
||||
|
||||
![]()
για να μην σε αφηνει, μαλλον ειναι πολυ μεγαλες.
πρεπει να τις μικρυνεις. ο "χωρος" ειναι η κατηγορια "καλωσορισατε" οσο για το θεμα του στρωσιματος μην επιμενεις. 29 κατασκευαστες πλυντηριων αποκλειεται να κανουν λάθος. :d |
|
||||
|
||||
![]()
δεν επιμενω,απλα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα τοσο καιρο.
τις φωτο τις μικρυνα αλλα δεν καταφερα να τις στειλω. αυριο θα αναθεσω στον χριπα να τις στειλει καθοτι πιο εμπειρος με τα p.c. |
|
||||
|
||||
![]()
τα οποια προβληματα που οφειλονται σε ελλειπες στρωσιμο παρατηρουνται τον πρωτο μήνα. μετά το θεμα τελειώνει.
|
|
||||
|
||||
![]()
αρα ημουν τυχερος
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|