|
|
||||
|
||||
![]()
σε γυαλα!!!!!
![]() ![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η μαγεία όμως της αναπαραγωγής δεν σου έκανε εντύπωση στο βίντεο??? |
|
||||
|
||||
![]()
Θυμάμαι ότι κάποιος γνωστός μου προσπαθούσε για πολύ καιρό αναπαραγωγή μονομάχων σε ενυδρείο και είχε δοκιμάσει τα πάντα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μια φίλη του, έβαλε - χωρις να ξέρει βέβαια - ένα ζευγάρι μονομάχων σε μία γυάλα (!) και μετά από μερικές μέρες είχε μικρα!!! Φυσικά δεν κατάφερε να τα μεγαλώσει, αλλά ο άλλος τραβούσε τα μαλλιά του με το γεγονός... Καμιά φορά είναι και θέμα τύχης...
![]() ΥΓ: Εννοείται ότι δεν ήταν σωστή η μέθοδος της κοπέλας, απλά δεν ήξερε... Για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας... Θα προσπαθήσω κι εγώ να ανεβάσω κανένα βιντεάκι αναπαραγωγής... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι, αν αφήσουμε μέσα τη θηλυκιά να την κυνηγάει ο αρσενικός για πολλές ώρες, χωρίς να γίνεται τελικά το ζευγάρωμα, υπάρχει περίπτωση να τη σκοτώσει... Επίσης, αν δεν προσέξουμε τις συνθήκες το νερού στο ενυδρείο που θα τη μεταφέρουμε για να αναρρώσει από τα τραύματα μετα την αναπαραγωγή, μπορέι να εκδηλώσει κάποια ασθένεια λόγω στρες και πληγών (το πιο συχνό είναι το φιν ροτ)... |
|
||||
|
||||
![]()
πω πω είδα τα video με τα betta στις γυάλλες που τα βάζουν να πλακώνονται και μου σηκώθηκε η τρίχα !!!!!
τωρα θα μου πεις έτσι ξεκίνησε στην Ασία η αναπαρωγή τους ... αλλά ... τι να πώ είναι απάνθρωπο !!!! οχι ???? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|