|
|
||||
|
||||
![]()
συνεχιζεις να ακους αυτα που σου λενε στα καταστηματα??δεν θα βγαλεις ακρη!!
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
Ντοκ, αφου δε σου δωκανε δυτη και ναυαγιο για το ενυδρειακι.. μια χαρα μου φαινεται το σεταπ σου..
Αχ αυτοι οι καταστηματαρχες.. ξεσκαρταρισμα στα ενυδρεια ηθελε να κανει μαλλον... Τι να πω..
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μου δωσανε τιποτα, τα παραπανω ψαρια βρεθηκαν να συμβιωνουν στο ενυδρειο μου μετα απο την εισιδι μιας ομαδας ψαριων που μου ηρτθε στο ενυδρειο σαν δωρο. Απλα, προσπαθωντας να βγαλω ακρη σχετικα με το τι θα κρατησω, ρωτησα τον εν λογω καταστημα απο οπου πηρα τις απαντησεις που προανεφερα.
Οπως και ναχει, το συμπερασμα ειναι οτι απλα προσπαθουν να πουλησουν. Τιποτα αλλο. Να προσθεσω επισης ,πως σε ερωτηση μου για τους μονοδακτυλους, πηρα την απαντηση: μην ανυσηχεις ,αυτοι δεν παθαινουν τιποτα,να φανταστεις οτι και σε υφαλμυρο νερο να τους βαλεις ,αυτοι ζουνε και εκει μια χαρα.
D ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dr_yianni : 14-10-06 στις 19:15 |
|
||||
|
||||
![]()
Ραγισε το παλιο μου ενυδρειο (καρφουρ) που ειχα χαρισει σε ενα φιλοκαι χανει νερα, και μου εφερε τα ψαρια του, συν εναν πονοκεφαλο εναν αστακο....ωραια, ε? Εχω που εχω χαλια συνθεση ψαριων...
Τωρα...δεσαμε.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αστακος εφυγε.
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβατοτητα ειδων Tropheus Sp. | mikenuke | Tanganyika | 8 | 07-04-07 20:52 |
συμβατοτητα μονομαχων με αλλα ψαρια... | notos | Bettas | 1 | 12-01-06 21:06 |
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΑCARA-ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ | FIL241 | Malawi | 2 | 03-05-05 11:46 |