|
|
|||
|
|||
![]()
Για τα δικά μου γούστα, θα προτιμούσα κάτι πιο φυσικό. Αλλά γούστα είναι αυτά.
Ο ζωντανός βράχος που σκέπτεσαι να βάλεις μόνο καλό μπορεί να κάνει, αν και ορισμένοι (λόγω κόστους βέβαια) δεν βάζουν σε fishonly. Απλά με ζωντανό βράχο ξεχνάς όλα τα φάρμακα (τα περισσότερα δηλαδή) που βασίζονται σε χαλκό. Τώρα δες εδώ σχετικά με το αν μπορεί ο ψόφιος βράχος, να γίνει ζωντανός. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τά μεταξωτά φυτά τά έβαλα γιατί δέν μπορώ νά χρησημοποιήσω αληθηνά επειδή τά τρώνε τα ψάρια, εάν ξέρεται κάποια λύση είμαι έτοιμος να την ακούσω,ήθελα νά σπάσω λίγο τό τοπίο τού σκέτου βράχου! όσο γιά τα κοράλια δέν τά έβαλα γιά νά ζωντανέψουν, τά αντικαθιστώ σιγά σιγά μέ ζωντανό βράχο.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πίστεψέ με, το τελευταίο που θέλεις είναι να γεμίσει το ενυδρείο σου άλγες. Στο θαλασσινό δεν υπάρχουν φυτά. Μόνο ¶λγες. Θα αναφέρεσαι στις μακροάλγες λοιπόν. Έτσι σε περίπτωση που τα ψάρια σου δεν την φάνε, τι θα κάνεις? Εδώ πολλά παιδιά παιδεύονται πώς να την ξεφορτωθούν…
|
|||
|
|||
![]()
Οπότε παραμένω στήν δική μου λύση γιά διακόσμηση!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Περι ορεξεως....αλλά το να βαζεις σε θαλασσινο ενυδρειο ενα διακοσμητικο μεταξενιο φυτο που δεν εχει καμμια σχεση με τον βυθο της θαλασσας ειναι αντιαισθητικο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δέν ξεχωρίζει από αληθινό φυτό γι αυτό είναι ακριβά! Τέλος πάντων η διακόσμηση είναι εντελώς υποκειμενικό πράγμα νομίζω, αυτό πού μετράει είναι
νά διατηρούμε τά ψάρια μας υγειή γιά πολύ καιρό. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό αφού βλέπεις ότι θέλουν πρασινάδα βαλτούς πρασινάδα να φανέ (αποξηραμένο φύκι και μαρούλι) γιατί το μετάξι δεν ξέρω άμα το χωνεύουν.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί χρυσόψαρων* | newfish | Χρυσόψαρα | 1 | 15-08-03 19:54 |