|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ασχολείτε κανείς κάνοντας το ποιο σκληρό ή αντίστοιχα ποιο μαλακό ή βάζει ότι νερό έχει η βρύση.Το να λέγετε σε κάθε έναν που έχει αυτό το συνδιασμό χωρίς προβλήματα ότι είναι λάθος είναι μάλλον υπερβολή.Αντε να του πεις ότι απλά δεν είναι ο ιδανικότερος συνδιασμός... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ας μάθει ο καθένας τους σωστούς κανόνες και ας κάνει ότι θέλει μετά.
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τι άλλα ψαράκια μπορώ να βάλω;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Σου έχω απαντήσει στο άλλο σου post
![]()
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά αυτά τα χρωματιστά τα κινέζικα με την μπλε και γκρι ρίγα τα σπάνε αλλά είναι ακριβά !! έχω τρία !! το καθένα 250 ευρω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης το θέμα αυτό έχει σταματήσει από το 2006... |
|
||||
|
||||
![]() Ψαρια υπαρχουν και με πολλες χιλιαδες ευρω, αλλα το θεμα ειναι πως αν δε γνωριζει πως λεγονται ειναι προβλημα γιατι το πιο πιθανο ειναι να μη γνωριζει ουτε τις συνθηκες που θελουν...
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω ότι υπάρχουν ακριβά ψάρια... Αλλά χωρίς παρεξήγηση, 250 ευρώ δε θα έδινα για "κινέζικα με την μπλε και γκρι ρίγα"... Αλήθεια ποια είναι αυτά? Όχι ότι έχω λεφτά να τα πάρω, κουβέντα να γίνεται...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγη των Guppies | newfish | Ζωοτόκα | 8 | 02-02-12 19:51 |
guppies σε μικρη γυαλα | stigma98 | Ζωοτόκα | 9 | 21-06-06 00:43 |
Προβλημα με guppies | stigma98 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 16-03-06 21:09 |
Guppies Μαζι Με? | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 07-03-06 23:41 |
χανω guppies μαλλον απο τον placostomus....παιζει??? | cobaingr | Ζωοτόκα | 4 | 02-08-05 15:37 |