|
|
|||
|
|||
![]()
Δέν έχω αμμωνία, οι μετρήσεις είναι τέλειες πάμε γιά τό επόμενο ψάρι!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα έφταιγε το τεστ !!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τό RED SEA μου δείχνη 0, βέβαια έχει άλλη διαβάθμηση, τί νά πω πάντως αμμωνία δέν έχω καί ψάχνω γιά άλλο τερατάκι!! εκεί θά δούμε καί τί παίζει μέ τό βιολογικό μου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και καθαριζε το φιλτρο σε νερο που αδειαζεις απο το ενυδρειο στην αλλαγη, οχι με βρυσης.
|
|
|||
|
|||
![]()
Η redseaδεν μου εμπνέει και μεγάλη εμπιστοσύνη, ιδιαίτερα στα testτης. Βέβαια το πιο πιθανό είναι να είσαι ο.κ. Γνωρίζεις ότι και τα testέχουν ημερομηνία λήξεως?
Παρόλα αυτά με προσοχή το επόμενο ψάρι, να είναι συμβατό με τα υπόλοιπα ή με αυτά που θες να αποκτήσεις στο μέλλον. Καλή συνέχεια!
|
|||
|
|||
![]()
Έχει σημασία εάν καθαρίζω τό μηχανικό φίλτρο (υαλοβάμβακα-σφουγκάρι) μέ γλυκό νερό?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα βακτηρίδια που τυχόν υπάρχουν εκεί πεθαίνουν!
Βέβαια αυτό δεν σε πολυνοιάζει γιατί έχεις σκέτο βιολογικό που εκεί 100% δεν μπορείς. Το θέμα είναι τι κακό κάνουν τα σκοτωμένα βακτηρίδια που παραμένουν νεκρά εκεί. Καλύτερα να κάνεις τέτοιες δουλειές μόνο με νερό από το ενυδρείο σου. Στο μηχανικό τι άλλο έχεις? Βάλε και καμιά φωτογραφία να δούμε καλύτερα, τι γίνεται!
|
|||
|
|||
![]()
Τά φίλτρα είναι συνδεδεμένα σέ σειρά 2217 + 2217 + UV + EHEIM 3500 = ενυδρείο, τό πρώτο πού έχω μηχανικό έχει μέσα κάτω κάτω πετονιά από πάνω υαλοβάμβακα μετά σφουγκάρι μπλέ καί άνθρακα + φωσφορικά, μετά τό νερό πάει στό 2ο 2217 πού έχει μόνο substate καί από εκεί UV στήν αντλία καί επιστροφή στό ενυδρείο.
Φωτό έβαλα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί χρυσόψαρων* | newfish | Χρυσόψαρα | 1 | 15-08-03 19:54 |