|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε το ενυδρείο σου πυκνοφυτεμένο, και τα Guppies είναι από μόνα τους ανοικτό βιβλίο. Σε κανα 2-3 μήνες δεν θα έχουν κάποια κρυφή πτυχή απέναντι σου. Και σε κανα 5μηνο θα βάζεις αγγελίες ότι χαρίζονται Guppies.
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχει κατι απο το TFH αλλά δεν θυμαμαι τιτλο, κανε ενα search στο Amazon με λεξη κλειδι guppies
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα έλεγα ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ενυδρείο (από 50 λίτρα και πάνω καλύτερα) και πολύ java moss(ένα είδος φυτού που το βρίσκεις εύκολα). Όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
κυκλοφορεί (και στην Ελλάδα) και το My Guppy από την Αqualog. Γειά και χαρά |
|
||||
|
||||
![]()
Yπαρχει απο TFH το βιβλιαρακι 'guppies' by Wilfred L. Whitern , το οποιο το εχω, αλλα μαλλον τρισαθλιο θα το αποκαλουσα.
|
||||
|
||||
![]()
Να ξερεις παντως οτι η επιστημη στα γκαπι ειναι οι επιλεκτικες αναπαραγωγες...οποτε αν θες να ενθουσιαστεις ψαξε σε αυτο το τομεα της γκαποιστοριας.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|