|
|
||||
|
||||
![]()
Ναμαστε λοιπόν με νέες φωτογραφίες από το μικρό μου ενυδρείο με αρκετές προσθήκες … έχουμε λοιπόν και λέμε …
1) φόντο ---> σκούρο μπλε πλαστικό (ιδέα από κάποιον στο φόρουμ) 2) φυτά ---> 1 anubia, java moss και το 3ο μάλλον φακί είναι (σωστά?) 3) φιλαράκι ---> cardinoula japonicoula … η αλλιώς Samantha (κάτσε καλά!!!) αν και για αρσενικό το κόβω J Ο πρίγκιπας (βλέπε μονομάχος) τα πάει περίφημα… μετά από τις προσθήκες άρχισε πάλι να φτιάχνει φωλιά κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα… Όσον αφορά τη συμβίωση με τη Σαμάνθα … στην προσαρμογή είχε τρελαθεί !!!! έκοβε συνέχεια βόλτες γύρω από το σακουλάκι … όταν την έβαλα μέσα στο νερό την κυνήγησε για κάνα μισάωρο αλλά μετά μια χαρούλα… 3 μέρες είναι μαζί και ο καθένας στον κόσμο του. Το άτιμο το θυλικό (η amano) ενώ πρέπει να φέρω 10 βόλτες το ενυδρείο (και είναι μόλις 8 λ) για να δω που είναι εχ8ές μόλις πήρα τη φωτογραφική στο χέρι … πήρε θέση η κυρία … ήμαρτον !!!!!!!! Πως σας φαίνονται οι αλλαγές (προσθήκες) ??? η εν γένει εικόνα του ενυδρείου βελτιώθηκε ??? Οποιεσδήποτε άλλες προτάσεις – παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. HobbyMan ΥΓ : από ότι βλέπετε κόλλησα μάλλον και εγώ σιγά σιγά το μικρόβιο, όπως κάποιος φίλος είχε προβλέψει… τώρα ψάχνομαι για λίγο μεγαλύτερο (15-20 λίτρα) |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το έφτιαξες.
Μια παρατήρηση μόνο. Το κοχύλια, αν είναι αληθινά, πρέπει να φύγουν γιατί θα σου ανεβάσουν την σκληρότητα. Οσο για τα 15-20 λίτρα που ψάχνεις, αν "ανεβαίνεις" με τόσο μικρά βήματα σε βλέπω σύντομα με 53 ενυδρεία ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο το καινουριο σπιτι του μονομαχου σου!
ελπιζω να ελεξε οτι εβαλες μεσα με ακουαφορτε (κανει και το κεζαπ...) γιατι αν αυξανουν την σκληρωτητα ο μονομαχος σου δεν θα ειναι ευχαριστημενος... |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου!ειμαι κι εγω υπερ των πιο "φυσικων" διακοσμητικων,αλλα κατα τ'αλλα ειναι πολυ ομορφο και ειμαι σιγουρος οτι ο μονομαχος σου κι η Σαμανθα θα λατρεψουν το νεο τους σπιτι
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν, από τη φώτο δεν μπορώ να καταλαβω αν είναι caridina japonica ή ghost! Αν κάνεις μια αναζήτηση ghost schrimp θα βρεις φωτογραφίες. Μοίαζουν πολύ, και στα πετ σοπ τις πουλάνε με το ίδιο όνομα. Είχα πάρει δύο από αυτές και μια νύχτα... ΤΣΑΑΑΚ! πάει η ουρά του μονομάχου. Του φάγανε τη μισή ουρά. Έφριξα.
Το πάθημα μάθημα, ούτε σαλιγκάρι δεν βάζω από τότε, ποτέ δε ξέρεις... Λένε ότι τρώνε και μικρά ψαράκια ...Evil... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και αν γίνει το ανάποδο ???????? και ξαφνηκά .... παφ............ και εξαφανίστηκε... πάει η γαριδούλα .. άφαντη !!!!!!! τι μπορεί να έγινε ????? δεν υπάρχει ούτε ίχνος !!!! ![]() ![]() ![]() και μην αρχίσετε πως έχει κρυφτεί γιατί έχω ψάξει τα πάντα (τα όποία δεν είναι και πολλά λόγω μόλις 8 λιτρων). Υπάρχει περίπτωση να την έφαγε ο άλλος ο μούργος ????? γμτο .. τι άλλο να βάλω μέσα που να έχει μέλλον ????? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|