|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!!!!!!!
Τωρα που γυρισα σπιτι απο τη δουλεια, ειδα οτι ο κοκκινος εχει κανει εκδυση! Αλλα τωρα εχει μονο μια δαγκανα! Αλλα αυτη η μια ειναι 3 φορες μεγαλυτερη απο την προηγουμενη, εντελως δυσαναλογη με το σωμα του Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη epistimon : 01-10-06 στις 00:55 |
|
||||
|
||||
![]()
Η άλλη θα έμεινε στο <κουκούλι>,μήν ανησυχείς σε λίγες μέρες θα αρχίσει να του φυτρώνει καινούρια δαγκάνα και σε λίγο καιρό θα είναι και πάλι ίση σε μέγεθος με την άλλη....
|
|
|||
|
|||
![]()
παντως εριξα μιση ταμπλετα τωρα για να δω την αντιδραση του μετα την εκδυση και μαντεψτε.... παλι ο μπλε την χλαπακιασε!ετσι οπως τρωει ο μπλε, οταν κανει εκδυση θα βγει απο μεσα του κανενα κτηνος!!! Και δεν του εφτανε η ταμπλετα νυχτιατικα, πηρε και το κελυφος του αλλου για να κανει ΠΑΣΧΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη epistimon : 01-10-06 στις 01:04 |
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να σου πω ομως οτι τα λιτρα σου ειναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ για 2 αστακους !!!
Μην κοιτας που δεν αρπαζονται και δειχνουν ηρεμοι, στη χειροτερη περιπτωση απαιτουνται 100 λιτρα για εναν και 160+ για δυο, και πολλες κρυψωνες. Υπάρχουν πολλά ειδη που σε μικρά ενυδρεία καννιβαλίζουν. Για τροφη εκτος απο tabs δοκίμασε και καροτο η αγγουρι. Κυριως ομως αν θελεις να τους χαιρεσαι και να σε χαιρονται, η κρατησε μονο τον εναν ή μεγάλωσε τη γυάλα σου.
|
|||
|
|||
![]()
Σε αλλο ποστ εδω στο φορουμ λεει οτι καθε αστακος θελει 40 λιτρα περιπου, αρα συνολο 80 για δυο. Στον ΩΚΕΑΝΟ που ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι ικανοποιητικα τα λιτρα. Ξερω οτι πολλοι καταστηματαρχες στο βωμο του κερδους λενε ανακριβειες, αλλα επειδη ψωνιζω απο εκει σχεδον ενα χρονο τωρα, πολλες φορες μου εχει πει οτι κατι δεν κανει ή κατι κανει για καποιο απο τα ενυδρεια μου. Με αυτο θελω να πω οτι δεν μου εχουν δωσει την εντυπωση οτι μπαινω σε institute de francophonie (ινστιτουτο φραγκοφονιαδων). Ισως παλι να εχεις και δικιο. Οπως και να εχει, σεβαστη η αποψη σου. Τον ασπρο, που μπορουμε να τον βρουμε? Ειναι πανεμορφος!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η φωτο ειναι απο γερμανικο site 20€ , για ελλαδα δεν εχω ιδεα ποιος εχει και ποσο κανει
------------------------------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tzimakos : 01-10-06 στις 01:28 |
|
|||
|
|||
![]()
Free Willie!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα. Πριν λιγο εριξα φαγητο στα ζωντανα και προς μεγαλη μου εκπληξη, ο κοκκινος αρπαξε την ταμπλετα και παρα την επιθεση που δεχτηκε, δεν την εχει αφησει. ο μπλε παλιι δεν εχει εντοπισει την δευτερη ταμπλετα και περιοριζεται σε επιθεσεις στον κοκκινο για να παρει το λαφυρο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta splendens | newfish | Bettas | 4 | 24-10-03 23:30 |
Ick medication | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-10-03 23:49 |
Gavros vs Cichlids | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:04 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |