|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι πολύ πιθανό να τα έφαγε η θηλυκιά και ο αρσενικός να... την τιμωρεί! Είναι συνηθισμένη συμπεριφορά σε τέτοια ψάρια.
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω 2 ξυλα μεσα!!σημερα προσθεσα κ μια ανουμπια νανα...αρχιζει κ γινεται πολυ ωραιο...με την επομενη γεννα θα εχουμε κ φωτο!!
![]() ![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα,μακάρι την επόμενη να γίνεις μαμάκα,και να φέρεις το νερό στα ίσια του για να δείς και τα μωράκια σου να μεγαλώνουν....Υπομονή και καλή επιτυχία...!
|
|
||||
|
||||
![]()
για δευτερη φορα....τα ραμιρεζι μου ετοιμαζονται για γεννα!
δεν ειναι καιρος που υπαρχει μεσα η θηλυκια,αλλα αυτη τη στιγμη το ovipositor της ειναι παρα πολυ εμφανες κ ηδη κανει αυτη τη κινηση εναποθεσης!!προς το παρον δεν βγαινουν αυγα επειδη ειναι αρχη,αλλα οπου να ναι ερχονται!! ![]() ![]() ![]() μακαρι αυτη τη φορα ολα να πανε καλα!! ![]() ![]() μα αυτος ο αρσενικος...καμια δεν του αντιστεκεται?
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
|||
|
|||
![]()
επιτηδες το κανεις
![]() ![]() ![]() ΖΗΛΕΥΩ........ ελπιζω να χαρεις οσα περρησοτερα μωρα μπορεις (αν βρεις στο τελος καμια θυληκια ραμ και θες να τα δωσεις πες μου σε παρακαλω πολυ γτ παλι δε νομιζω να εχω θυληκια) ![]() αντε και καλες γεννες |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα τα αυγα φαγωθηκαν παλι απο τον αρσενικο,αλλα το καλο ειναι πως δεν την κυνηγαει κ φαινεται να τα πηγαινουν καλα!αρχιζω πλουσια διατροφη,να φτιαξω κ τις παραμετρους λιγο καλυτερα και ελπιζω την επομενη φορα να ειμαι τυχερη
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έλα από τα γραφεία του Συλλόγου να πάρεις κατεψυγμένη τροφή φτιαγμένη από εμάς.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos πρωτη γεννα | gleboukas | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 09-02-06 01:16 |
Προσεχως γεννα!! | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 6 | 14-05-05 13:26 |
Νεκρο ραμιρεζι | mikenuke | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 26-12-04 21:37 |
Κιτρινοχρυσο ραμιρεζι. | mikenuke | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 19-12-04 15:11 |
ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΓΚΑΠΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ | ΣΑΡΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ζωοτόκα | 3 | 13-12-04 13:22 |