|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
¶σχετο βέβαια, αλλά ψάχνω να βρω ενυδρείο με ΑΚΡΙΒΩΣ αυτές τις διαστάσεις! Δεν έχω βρει σε καμιά γνωστή εταιρεία, μπορείς να μου πεις τι είναι το δικό σου; Εταιρεία, μοντέλο κ.λ.π.
|
||||
|
||||
![]()
memy το εχω φτιαξει μονη μου, επομενως, δεν μπορω να σε εξυπηρετησω. Αν και νομιζω οτι τετοιο μεγεθος πολυ δυσκολα θα βρεις στο εμποριο... μπορεις βεβαιως να επισκεφθεις το συλλογο και να παρεις ολες τις πληροφοριες για να το φτιαξεις εσυ, ακριβως οπως εκανα κι εγω!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο ενυδρειο
ναι τα δυο που θα εφτιαχνα θα ηταν 1)πρωτον να κρυψω τον εξοπλισμο 2)να βαλω πισω δεξια μεγαλα φυτα οποσ κερατοφυλλο η egeria densa η καπιο ψηλο τοτε θα γινοταν παρα πολυ ωραιο (για μενα ) και θα υπηρχε η αισθηση του βαθουσ |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πρότεινα να βάλεις hydrophila polysperma ή hydrophila corymbosa μπροστά από το φίλτρο. Και κάτι άλλο. Γιάτι το φίλτρο είναι μεσ' τη μέση και όχι στην άκρη;;;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ενα μεταφυσικο φαινομενο. Για καποιους αδιευκρινηστους λογους δεν κολλαει στην ακρη.... Αλλα θα καλυφθει με καποιον τροπο θελει δεν θελει.
Σκεφτομουν εναν ομορφο επιβλητικο πλατυφυλλο εχινοδορο, τι λετε? δεν ξερω πολλα για το συγκεκριμενο φυτο εχετε πληροφοριες περαν της τροπικα απο ιδια πειρα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προτασεις για βαση ενυδρειου | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 23-03-06 17:23 |
προτασεις για υλικα της ελληνικης φυσης? | Πάνος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 17-02-06 09:39 |
Προτασεις για 'αλγοφαγους'? | Panagiotis | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 18-03-05 12:31 |
Προτασεις για συμβατους συγκατοικους με αγγελοψαρα | Panagiotis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 17-01-05 00:23 |