|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φροντοζα με λελεουπι και τιποτα αλλο..... Το αποτελεσμα θα σε αποζημιωσει...... Τωρα μερικους εργατες για να καθαριζουν την αμμο χρειαζεται , αλλιως θα πιασει μπιχλα...... Καποια κορις και ενας μικρος πλεκο για τους βραχους ειναι οτι πρεπει......
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο ενυδρείο.....!!!!
![]() ![]() ![]() Οι πέτρες είναι αβεστολιθιλκές...? Γιατί δεν βάζεις και κανένα φυτό....?Θα δείξει πιο ωραια.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι πετρες δεν ειναι ασβεστολιθικες τουλαχιστον οι λαβες.Οσο για τα φυτα το σκεφτηκα και δεν θα βαλω γιατι δεν ταιριαζουν με το φυσικο περιβαλλον των λιμνων.
|
|
||||
|
||||
![]()
o.k.....Θα μπορούσες να δέσεις καμιά ανουμπία πάνω σε καμιά πέτρα.....
![]() Αν δεν θέλεις δεν πειράζει..... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πρυτανη κιτρινη καρτα !!
Corydoras δεν εχουν καμμια δουλεια σε ταγκανικα ενυδρειο, και αισθητικα και απο αναγκες παραμετρων νερου. (Στη γωνια γρηγορα!!) |
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός το ότι μου αρέσει οπτικά αυτό που βλέπω (δεν ξέρω και πολλά για Τανγκανίκα) έχω να παρατηρήσω ένα πράγμα. Το πολύμπριζο δίπλα από το sump έτσι όπως είναι δεν θα ήθελα να το έχω σπίτι μου.
Δεν έχεις άλλη θέση να το βάλεις? Να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο βρε αδερφέ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλιστα αφεντικο.....ΤΟ ξερω , αλλα δεν εχω βρει ταγκανικες στα μαγαζια μας που να κανουν την αντιστοιχη δουλεια.....Και ειδικα με αμμο για υποστρωμα χρειαζεται καλο καθαρισμα ο βυθος......
|
|