|
|
||||
|
||||
![]()
Αναισθησία και λιποαναρόφηση
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω ,εχω την εντυπωση οτι υπηρχε παλια ενας κτηνιατρος που γνωριζε απο χειρουργικη σε ψαρια...αν θυμαμαι μαλιστα ειχε το ιατρειο του,50 μετρα πιο πανω απο τον αμαζωνιο στην αγγελακη...δυστυχως δεν γνωριζω αλλες λεπτομερειες ονομα,τηλ κλπ,αλλα κατα ποσο η πληροφορια μου, σωκρατη μου παραμενει ενεργη και ''φρεσκια''.........καλη τυχη....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στις παρακάτω φωτογραφίες ,βλέπετε τι ανάλογο πρέπει να γίνει και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αν έχουμε κανέναν κτηνίατρο στο Gab ή οποιος γνωρίζει κανέναν που μπορεί να ασχοληθεί ,ας με ενημερώσει. |
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικά δεν φανταζόμουν ποτέ πως μπορεί να γίνει χειρουργείο σε ψάρι !
ισως να το είχα αποκλύσει λόγο του πως μπορεί να γίνει επέμβαση μεσα στο νερο ? απο τις φωτο φαντάζομαι πως γίνετε για λιγα δευτερόλεπτα δουλειά, το βάζουν στο νέρό, μετά πάλι έξω κτπ ? ! πραγματικά εντυπωσιακό ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τώρα... σαν ΑΣΧΕΤΟΣ στα χρυσόψαρα... αυτά τα oranda υπάρχουν σ'αυτή τη μορφή στην φύση, ή έχει μπεί ανθρώπινο χεράκι
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι κινέζοι ξεκίνησαν την ιστορία με τα χρυσόψαρα. Με επιλεκτικές αναπαραγωγές και πολλές γεννετικές μεταλλάξεις που κράτησαν για εκατοντάδες χρόνια, έφτασε σήμερα να υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός τύπων χρυσόψαρων. Μιλάμε όμως για πάρα πολλά χρόνια πριν και τώρα πια θεωρείται κατεστημένο. Oranda όπως το ψάρι του Σωκράτη, θεωρούνται περισσότερο ευαίσθητα σε σχέση με άλλους τύπους αλλά και πάλι με σωστή μεταχείριση μπορούν να ζήσουν πολλά έτη!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφαίρεση τζαμιου | nikosn | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 9 | 13-05-15 17:24 |
Αφαίρεση άλγης? | x-nos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 03-04-08 14:35 |
lionhead ή oranda? | oikonm | Χρυσόψαρα | 3 | 16-08-07 09:18 |
LIONHEAD(RANCHU) | SOCRATIS | Χρυσόψαρα | 5 | 20-12-04 20:09 |