|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν εδώ είμαι και εγώ …
Το έχω είδη ξεκινήσει το project και μάλιστα με αγορά 3ών διαφορετικών ειδών αυγών … ( τα 2 είναι ίδια απλά από διαφορικές περιοχές … ) Tα πρώτα μάλιστα τα έχω βουλιάξει κιόλας … Για να δουλέψει το όλο σύστημα ξεκίνησα είδη την εγκατάσταση για Αρτέμια ενώ μετέτρεψα ένα μικρό ενιδρυάκι στην απόλυτη γεννήστρα με 2 φίλτρα σπόγγου. Αγόρασα το σύστημα για Αρτέμια της sera ( 10 euros ) γιατί το θεώρησα πολύ πρακτικό , ήθελα να δω πως δουλεύει και ποιο σημαντικό ήθελα το σουρωτήρι που είχε μέσα … τελικά το όλο σύστημα δουλεύει μια χαρά … και είναι και πολύ εύκολο να το φτιάξει κανείς και μόνος του με ένα απλό μπουκάλι νερού των 750 ml … http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...5AKdpXdNOw0bqo εδώ θέλω να ευχαριστήσω και τον netblues που με βοήθησε και μου έδωσε micro worms και πολύτιμες συμβουλές … Άντε και καλούς απογώνους να έχω ... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 10-04-07 στις 19:45 |
|
||||
|
||||
![]()
Κατι γινεται με τις φωτογραφιες σου.. Δεν μπορω να τις δω..
Ενας ακομα στο κλαμπ ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τώρα φαίνονται οι Φώτο ???
τι μήνυμα σου βγάζει ? |
|
||||
|
||||
![]()
To κολπο με τις ταϊστρες πολυ εξυπνο
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Aphyosemion australe “Orange” Fp. gardneri nigerianum ‘Akure’ Fp. gardneri nigerianum ‘Jos Plataeu’ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 10-04-07 στις 19:45 |
|
|||
|
|||
![]()
αντε εκολαφτηκαν ή ακομα ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχθές είδα ένα μικρό … τα άλλα τα αυγά είναι ακόμα κλειστά όμος ..
Τώρα μπαίνουμε σε δύσκολη φάση … |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλό!!!! Θέλουμε ενημέρωση!!!
|
|||
|
|||
![]()
σημερα παρελαβα τα αυγα των (περιπου 19) terranatos dolichopterus "isla raton"
![]() ![]() ![]() ![]() παντως εκεινα που φενονται απο τα διαφανες σακουλακι φενονται υγιεστατα τα αλλα που ειναι πιιο μεσα στην τυρφη ποιος ξερει; ας ελπισουμε και αυτα να ειναι μια χαρα ! ο εκτροφεας μου ειπε να μην τα βγαλω εξω να τους ανοιγω για λιγα δευτερολεπτα για να μπενει φρεσκος αερας... στο χαρτακι γραφει collected: 21/9 haching : 21/1/2007 4 μηνακια! κανονικα σε λιγες μερες θα ερθουν και τα 40 αυγα N.guentheri Zanzibar απο Thailand |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονο αρσενικα ψαρια στο ενυδρειο ;;; | Tolis | Malawi | 5 | 02-01-03 17:25 |
SALT WATER FISH NAMES | nkarvounis | Mη Reefsafe | 2 | 27-12-02 03:31 |
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ FRESH WATER | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-12-02 10:41 |
Πιράνχας, Pacus, big fish...... | newfish | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 0 | 13-12-02 23:02 |
Fish Atlas on line | Tolis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 0 | 10-12-02 18:37 |