|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και απάντησε και στα κλασικα
Που, Πως, Πόσο, Ποιο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαζι με τις φωτο ... το βραδακι... θα βαλω και τετοιες υλικες πληροφοριες...
προς το παρον βγαινω για σαφαρι λαμπων... ψαχνω για 8 και πλεον με μικρα οικονομικα αποθεματα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντε με το καλο στρατο να το δουμε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ενα ονειρο που εγινε πραγματικοτητα. δυστυχως σε αλλον
![]() πλακα κανω ![]() ![]() αντε με το καλο και να πανε ολα καλα. περιμενω και εγω φωτος απο ολοι την διαδικασια οταν μπορεσεις. οπως επισης και ποσο στοιχισε και τα λοιπα..... . τα λεμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητοι φιλοι...
Ποναει ολο μου το σωμα ![]() Θα δειτε φωτο απο τη μαχη που δωθηκε σημερα... Εργαλεια: ενα ποτιστηρι 12 λιτρων για γεμισμα ενυδρειου 900 λιτρων μια λεκανη για πλυσιμο 150 κιλων αμμου ενα σκαμνακι για να φτανω κ εγω!!!!!!!!!!! δειτε παρακατω τα βηματα ενα ενα ... απο το ενυδρειο αδειο... την τοποθετηση των λαμπων... το πλυσιμο της αμμου... το γεμισμα του ενυδρειου(κ αδειασμα του παλιου μου). Αυριο αρχιζει το χτισιμο(νταμαρο-υποθεση) Η μαχη κερδηθηκε .... (το σπιτι μοιαζει πλεον με παραλια.... Νοικιαζω ξαπλωστρες- αμμος απειρη :eek: )
|
||||
|
||||
![]()
αντε καλη αρχη
|
|||
|
|||
![]()
Εργαλεια: ενα ποτιστηρι 12 λιτρων για γεμισμα ενυδρειου 900 λιτρων!!!!!!!!!!!
Λαστιχο δεν εχεις? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|