|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εντελώς στην οικογένεια των Κιχλίδων
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 19-09-06 στις 17:53 |
|
||||
|
||||
![]()
δηλ με 5 δισκους σε 300 lit .ειμαι εντος οριων.αλλα ψαρια μπορω να βαλω μαζι με τουσ δισκους η προτιμουν μονο το ειδοσ τους? μου ειπαν οτι τα scalaria ειναι ακαταληλα λογο επιθετικησ συμπεριφορας. τα neon η καρδιναλιοι κανουν? ποια αλλα???
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα σκαλαρια δεν ειναι ακαταλληλα λογω επιθετικης συμπεριφορας αλλα το οτι κουβαλαν πανω τους ενα μικροβιο που για αυτα ειναι εντελως ακινδυνο αλλα για τους δισκους οχι.Δικη μου προσωπικη μου αποψη οι δισκοι να ειναι μονοι τους αλλα ναι μπορεις να βαλεις και αλλα μικρα κοπαδιαστα ψαρακια οπως αυτα που προαναφερες
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα.μπορεις να βαλεις,ροδοστομους,καρδιναλιους,μερικα απιστογραμμα,μερικους οτοκυκλους......οπως καταλαβαινεις υπαρχουν επιλογες.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=klaz]καλησπερα.μπορεις να βαλεις,ροδοστομους,καρδιναλιους,μερικα απιστογραμμα,μερικους οτοκυκλους......οπως καταλαβαινεις υπαρχουν επιλογες..... μηπως μπορεισ να μου δωσεισς τα λατινικα τους ονοματα να ψαξω να τα δω πωσ ειναι τους καρδιναλιουσ τουσ ξερω.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
klazlink
|
|
||||
|
||||
![]()
μου προτεινανε ενυδρειο jinglong ειναι κινεζικο. υπαρχει περιπτωση να μου βγει μαπα? το jewel που μου αρεσε ειναι κοντο για δισκους.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για δες και αυτό εδώ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |