|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
άν έχεις πέτρες μεγάλες καλό είναι να μπούνε κάτω για "βάση" και πάνω τους να γίνει το "χτίσημο"....
Εγώ αφρολέξ δεν έχω βάλει γιατί όταν το έστησα το ενυδρείο δεν είχα διαβάσει για την χρήση του ... .τώρα είναι αργά ... για να βάλω πρέπει να το ξεστήσω και να το στήσω απο την αρχή .... Γιαυτό και δεν το φορτώνω και με άλλες πέτρες .... Για φωτό που ζήτησες, αυτό είναι το ενυδρείο μου ... http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=12369
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ταγκανικα 200 λιτρα (Παρουσιαση) | Pritanis | Tanganyika | 16 | 12-03-06 15:31 |
Επιτελους Διακοπές.... Οι ανεμονες μου το ξέρουν όμως;;;;; | ahar | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 14-07-03 10:13 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (my tank) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-03 11:27 |