|
|
||||
|
||||
![]()
Τσεκαρε πρωτα αν μπορεις να βρεις dim ballast 1-10vdc... για τις λαμπες σου.
Απλα ηλεκτρονικα ballast υπαρχουν σε κινεζικα με 4-5 ευρα.. ενω dim δεν εχω βρει ιδιαιτερα φτηνά.. |
|
||||
|
||||
![]()
Για την ιστορία, πήρα σήμερα ηλεκτρονικό ballast της osram το συνέδεσα κ όλα ΟΚ!!
[Βρήκα στην Πάτρα κ dim ballast αλλά δεν...] Ευχαριστώ πολύ πάντως, εγώ κ τα ψαράκια μου ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το επόμενο ομως... θα είναι..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στο υπόσχομαι από τώρα για το επόμενο
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[quote=DimmyF][Βρήκα στην Πάτρα κ dim ballast
Που το βρήκες και ποσό ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!
Βρήκα σε ένα μαγαζί που δε θυμάμαι πώς λέγεται [δε θα κατηγορηθώ κ για διαφήμιση ![]() Βρίσκεται στη Βότση μεταξύ Κορίνθου κ Κανακάρη (όπως ανεβαίνεις αριστερά). Είναι ένα μικρό αλλά διακρίνεται από μία ταμπέλα της osram. Για 2x18 που ήθελα εγώ είχε το απλό ηλεκτρονικό 15~16¤ κ το dim ηλεκτρονικό ~45¤ πλην κάποια έκπτωση που δε ρώτησα. (Κ τα 2 της Osram.)
|
||||
|
||||
![]()
Σε ένα pet shop που είχα ρωτήσει για ηλεκτρονικό dim μου είχε πει 100 € για 4 λάμπες μου φανήκαν πολλά και δεν μπέικα καν στην διαδικασία να ρωτήσω για wat
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για 2 λάμπες εγώ είπα ~45¤ κ στο pet σου είπαν για 4, 100¤... Απλά συμφωνούμε επίσης ότι ΑΚΟΜΑ δεν μπήκαμε στη διαδικασία αυτή...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηλίθια απορία... | pet | Bettas | 12 | 20-05-06 13:50 |
Απορία για δαγκωμένα πτερύγια | nickall13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 07-04-05 17:49 |
Τι ballast να βάλω? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-09-04 20:58 |
Αρσενικό ή θηλυκό - ιδού ή απορία | Tolis | Malawi | 12 | 23-12-02 21:24 |