|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλη τροφή..
Ναι .. Vinegar eels.. Καλυτερα τωρα? ![]() Τα ονοματα των foto λενε το ειδος.. Το ποσο χρόνο για εκολλαψη θα χρειαστεις, εξαρταται απο το ποτε μαζευτηκαν τα αυγά και από το είδος.. |
|
|||
|
|||
![]()
πρεπει να ειναι ζωντανη η τροφη ? μαλλον θα παω στα microworms τοτε...
υπαρχει περιπτωση να χαλασουν μεχρι να ερθουν τα αυγα ? ![]() προς το παρων στο e bay δεν εχει ακομα αυγα Maratecoara lacortei θα περιμενουμε... καλήνυχτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
H τροφη πρεπει να ειναι ζωντανη...Οτιδηποτε κινειται, αρεσει περισσοτερο....
Γιατι δεν δοκιμαζεις καποιο ειδος Nothobranchius ή ακομα καλυτερα Aphyosemion.. θεωρουνται πιο ευκολα, καθως τα μωρα ειναι αρκετα μεγαλα στα περισσοτερα απο αυτα, οποτε ισως να δεχτουν και απο την αρχη αρτεμιες.. Την δικη μου καλλιεργεια Microworms, την πηρα απο το ebay. Tα vinegar eels, τα πηρα απο το www.bettatalk.com . Aν θυμαμαι καλα ομως, ο συλλογος πρεπει να εχει ετοιμες καλλιεργειες, οποτε πριν κανετε οτιδηποτε, καντε μια σχετικη ερωτηση στον συλλογο μας. Τα ειδη που εχω εγω ειναι : i. Νοthobranchius rachovii Beira 98 (Hρθαν απο Ταϊλανδη) ii. Αustrolebias nigripinnis Ibichisto (Aυτα εσταλησαν απο Πεκινο) ιιι. Τerranatos dolichopterus 'Isla Raton' (Αυτα θα ερθουν τις επομενες μερες απο Γερμανια.. Καποιες σχετικες φωτο, ακολουθουν.
|
||||
|
||||
![]()
απο Θεσσαλονικη ειμαι εγω μεσα (οπως παντα) εχω ενα 30αρι αδειο και κατι πρεπει να κανω..... Στειλε πμ να κανονισουμε....
|
||||
|
||||
![]()
παιδια δωστε λιγο παραπανω πληροφοριες για αυτα τα ψαρακια,, αν συμβιωνουν πχ με αλλα ειδη ή αν ειναι επιθετικα
γιατι αν συμβιωνουν, ψηνομαι και γω για κατι τετοιο, ειναι πολυ ομορφα... εχω ενα 120, θα ειναι κοινωνικο , με γκαπυ, νεον... αν ταιριαζουν, χαλαρα βαζω και γω... |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιος να στειλει pm τωρα?
Και γιατι pm? Εδώ μολογατε τα όλα... ![]() Ηρθαν σημερα τα Maratecoara lacortei.. από την Καλιφορνια.. ![]() Για να δουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
για τον Strahos το πμ.... Αν σου περισσευουν και εσενα στειλε μας μερικα....
|
|||
|
|||
![]()
Μια προσοχη θελει γιατι αρκετα ειδη απο αυτα θελουν μαλακο νερο - αν ξεπεραστει αυτο (ψαξτε ποια ειδη ειναι αυτα), ειναι πολυ ομορφα πολυχρωμα και κινητικα ψαρακια.
Ενα ειδος που σιγουρα ζει και αναπαραγεται μια χαρα στα σκληρα νερα μας ειναι το Aphyosemion gardneri http://www.tolibra.com/fish/gallerykill.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Επιθετικα δεν ειναι σιγουρα.
Πολλα απο αυτά (κυριως του γενους Aphyosemion) θελουν γενικα μαλακό νερό, οπότε δεν πολυταιριαζουν με guppies και το σκληρο νερό της θεσσαλονικης.. Απο την αλλη υπαρχουν αναφορες οτι καποια αναπαραγονται στο νερο της Θεσαλονικης. Το θέμα απαιτεί λιγο ψαξιμο.. Ως προς το κοινωνικό του θέματος, αν δεν υπαρχουν άλλα μεγαλυτερα ψαρια, και οχι επιθετικά ειδη, δεν υπαρχει καποιο ιδιαιτερο πρόβλημα. Μην περιμενουμε και αναπαραγωγες ομως εε? Για ριξε μια ματια εδώ http://www.killi.co.uk/species.php Μιας και τα λιτρα ειναι λιγα ομως, παιζει και τυρφη για να μαλακωσει λιγο, όπως και απιονισμενο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 15-09-06 στις 15:29 |
|
||||
|
||||
![]()
ουτως η αλλως δε με νοιαζει η αναπαραγωγη, ουτε θελω να γεμισω με τετοια
να εχω πχ κανα δυο.. να τριγυρνανε μαζι μα τα αλλα... αληθεια το ονομα τους, πως προεκυψε? σημαινει κατι? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονο αρσενικα ψαρια στο ενυδρειο ;;; | Tolis | Malawi | 5 | 02-01-03 17:25 |
SALT WATER FISH NAMES | nkarvounis | Mη Reefsafe | 2 | 27-12-02 03:31 |
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ FRESH WATER | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-12-02 10:41 |
Πιράνχας, Pacus, big fish...... | newfish | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 0 | 13-12-02 23:02 |
Fish Atlas on line | Tolis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 0 | 10-12-02 18:37 |