|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια γραψτε το και για μας που δουλευουμε, γιατι μαζι με τα βιντεο εχει παρει φωτια και ο κ...ς μας!
παμε δυνατα! και επειδη καποιοι ζηταν ανταλλαγμα για τα βιντεο τους...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 14-09-06 στις 14:22 |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο μπράβο
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Με την Tv τί γίνεται; Ποιά ώρα και σε ποιό κανάλι;
Και μία μικρή παρατήρηση: Νομίζω πως μερικές συμβουλές είναι λίγο αναληθείς και παραπλανητικές.
|
||||
|
||||
![]()
Καμμία συμβουλή δεν είναι αναληθής και παραπλανητική, απλά κατά την μεταφορά στην εφημερίδα κάποια πράγματα και κουβέντες διαστρεβλώθηκαν. Δεδομένου ότι η συνέντευξη και με εμάς αλλά και με τον πρόεδρο ήταν τηλεφωνική...
και το σχετικό λινκ, για όσους θέλουν το άρθρο σε ηλεκτρονική μορφή http://ta-nea.dolnet.gr/print_articl...639&m=N16&aa=1 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 14-09-06 στις 16:06 |
|
||||
|
||||
![]()
Στην ηλεκτρονική μορφή την εικόνα που λεει δίνει Συμβουλές την επιμελήθηκε κανείς απο τον Σύλογο ή είναι της εφημερίδας? Δώσαμε εμείς συμβουλή για αλλαγή νερού κάθε 15 μέρες? Δεν έχω διαβάσει ακόμη την εφημερίδα καθότι είμαι ακόμη στο γραφείο και δεν έχω προλάβει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις δίκιο! Πιστεύω οτι αύριο θα πρέπει να σχολιαστεί αυτό! Με ωραίο τρόπο όμως μην δημιουργήσουμε ξέρεις καμιά κόντρα. Δεν χρειάζετε!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπ΄οψιν οτι αυτό δεν είναι δελτιο τυπου του Συλλογου.
Η δημοσιογραφος εκανε ενα αρθρο, και ζητησε απο μας καποιες πληροφοριες. Προσπαθησαμε (επιμενοντας περαν του δεοντος στα τηλεφωνα) παρα πολυ. Οι αλλαγες νερου καθε 15 δεν ειναι κακο. Η υποχρεωτικη οξυγονωση ειναι κατι με το οποιο η δημοσιογραφος ειχε μια εμμονη ιδεα που δεν μπορεσα να την αποτρεψω - κακό δεν κανει παντως. Ζητηθηκε να μπει και το λινκ και ολη η επικοινωνια, δεν μπηκε. Μην ξεχνατε οτι τετοια αρθρα ΔΕΝ απευθυνονται σε ανθρωπους που εχουν εξοικειωση με το χομπυ - η επέμβαση μας ηταν περισσότερη απο οτι γινεται συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις - απο αυτη την αποψη νομιζω οτι το αρθρο ειναι μια χαρά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τουλάχιστον στην TV θα υπάρχει η δυνατότητα τα όποια λάθη υπάρχουν στο άρθρο να διορθωθούν!
Αν και ας μου επιτρέψετε πολλές φορές η ανάγκες ενός ενυδρείου μπορεί να αποτρέψουν κάποιον που δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο (αλλαγές κλαδέματα κλπ) από το να μπει στο χόμπυ χωρίς αυτό (η αποτροπή) να είναι απαραίτητα κακό.
|
|