|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα σκαλαρια μπορει να τσιμπανε κανα φυλαρακι, αλλα απεχουν πολυ απο το να θεωρηθουν φυτοφαγα..
Οι μελανοταινιες αποκλειονται.. Με την εις ατοπο απαγωγη, ισως τα synodontis.... Για στησε καρτερι... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πριν λίγο "συμάζεψα" το ενυδρείο ( γιατί φυσικά γινόταν χαμός μέσα από κλωναράκια και φυλαράκια), και είδα από κοντά τα κομμάτια που έμειναν. Ολα σχεδόν τα φύλλα (που έμειναν) ήταν καταφαγωμένα γύρω γύρω και από 3 γλαστράκια hydrophylla 20 - 25 εκατοστών, αυτό που έμεινε είναι 5-6 κομματάκια όχι μεγαλύτερα από 5 εκατοστά ύψος με μερικά φύλα επάνω, και ένα κάρο σκέτα κοτσάνια κομμένα. Εδώ μιλάμε για αφανισμό. Ε δε νομίζω να το έκαναν τα σκαλαράκια !!!! Ομως γιατί αυτή η αντίδραση έτσι ξαφνικά?? Υπάρχει περίπτωση να είναι λόγω μείωσης της τροφής, όπως είπα παραπάνω? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μάλλον ηρθε καιρός να τους αντικαταστήσεις με μικρότερους. |
|
||||
|
||||
![]()
Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβληκα κάποτε. Τα σκαλάρια χαλούσαν την elodea και την cabomba. Εγώ πιστεύω ότι σαν κιχλίδες ίσως έχουν τάσεις για να απομακρύνουν κάτι που δεν τους αρέσει (όπως οι αφρικάνικες). Παρακαλώ έναν ψαγμένο στα σκαλάρια να με διορθώσει αν λέω κάτι λάθος.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tο ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με την cryptocoryne wendtii,μου την έχουν καταμαδήσει τα σκαλάρια!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη τα συγκεκριμενα σκαλαρια ειναι "γνωστης" προελευεσης, και μιας και τα αδελφια τους δεν πειραζουν κανενα φυτό, πρεπει να τα απαλλαξουμε απο καθε κατηγορία.
Σαφως και η μειωση της τροφής εχει επηρεασει την ορεξη των "potemkin". Αλλα μιας και εχεις φυτά, τα πολλα νιτρικά μπορουν να πεσουν και χωρις να μειωσεις το ταισμα... |
|
|||
|
|||
![]()
Πώς θα επανορθώσεις τώρα για την δικαστική πλάνη σε βάρος των herotilapia και την επιβεβλημένη ποινή (απομάκρυνση) . Εεεε…. Πώς ???
![]() ![]() Μήπως θέλεις να σου δώσω 5 – 6 μωρά για μεγάλωμα, για να εξιλεωθείς απέναντι τους??? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξύλα με φυτά ''του εμπορίου'' | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-12-03 22:45 |
νέος στην παρέα - έκδοση με φυτά | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 03-01-03 20:15 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Φυσικά φυτά σε μικρό ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:44 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |