|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά τι θα γίνει; Ακόμα δεν πήρατε απόφαση;;;
![]() ![]() ![]() ![]() Θ. |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε ρε παιδιά ποτέ θα γίνει τελικά
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οποιος εχει ορεξη και μπορει να ασχοληθει, μπορει καλλιστα να ποσταρει εδω για θεματα που θεωρουνται "tips" τα αναλογα posts (σαν links) και οχι ολοκληρα τα threads. Μετα θα πρεπει να γινει ενα "ρετουσαρισμα", αλλα αμα εχει γινει η βασικη δουλεια θα'ναι πιο ευκολο.
Εφ'οσον μπορει να λειτουργησει ετσι, μπορουμε να συννενοηθουμε με τον Τολη και να το κανει υπομνημα (αυτο το thread), για να συμπληρωνει ο καθενας τα "tips" της καθε περιπτωσης. Αλλα προφανως μιλαμε για εκτεταμενο ψαξιμο που θα αφορα το οποιο tip. Για να σας δω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και ίσως να είναι καλύτερα (λέω τώρα...
![]() Για παράδειγμα: ΘΕΜΑ/ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΛΥΣΗ: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ/ΣΧΟΛΙΑ: Κάτι παρόμοιο δηλαδή με τη φόρμα στις "ασθένειες" . Τι λέτε? |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου σήμερα έμαθα κάτι που δεν ήξερα εδώ και εναμιση χρόνο που έχω το ηλεκτρόδιο στο ενυδρείο μου ..... σήμερα λοιπόν έμαθα ότι κάθε φορά που κανω καλημπάρισμα πρέπει να πετάω το υγρό..... λεπτομέρεια;;;;;; όχι ........ και όμως δεν το ήξερα........ σαν και μένα θα υπάρχουν και άλλοι φαντάζομαι......... μικρές αλλά πολύ βασικές λεπτομέρειες για μας τους αρχάριους..........
αρα λοιπόν φίλοι μου αξίζει να καταγράψουμε εν συντομία μερικά βασικά πράγματα που ίσως για τους έμπειρους να είναι απλή συνήθεια για τον απειρο και αρχάριο όμως; Βοηθάτε λοιπόν να μαζευτούν σε ένα χώρο βασικά στοιχεία για όλα όσα αφορούν τα ενυδρεία, τα φυτά και τα ψαράκια μας. Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομηθεί χρόνος και χώρος για πολλά μηνύματα που μιλάνε για το ίδιο πράγμα. Μήν ξεχνάτε ότι κάποιος αρχάριος που κάνει την είσοδο του στο φόρουμ δεν ξερει και καλά καλά πως να βρεί αυτό που ζητάει και η μόνη του διεξοδος για το πρόβλημα του ειναι μετά την γενική αναζήτηση να γράψει μήνυμα και να περιμένει απαντήσεις και λύσεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ετσι όποιος έχει τη διάθεση να ασχοληθεί και να ψάξει, να έχει κάτι συγκεκριμένο. Η κατηγοριοποίηση (ψάρια/νερό/γενικά κλπ) ας γίνει σε απόμενο στάδιο. Εγώ πάντως είμαι μέσα ... Κάνω την αρχή, και όποιος θέλει συμπληρώνει ....: 1) Ανοδος θερμοκρασίας 2) Ανοδος Νιτρικών 3)... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προταση για αλλαγη θεματος | Mitsos | Greek Aquarist's Boards | 1 | 07-08-06 09:14 |
trickle, wet – dry φίλτρα | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 05-02-06 17:52 |
Προταση μαγαζιου για αγορα-παραγγελια ενυδρειου. | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 25-09-04 20:41 |