|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας,
![]() σήμερα πήγα σε ένα πετ σοπ.Είχε μονομάχους betta splendens σε καταπληχτικά χρώματα.(κόκκινο, πορτοκαλί, ασημένιο, πράσινο, και μπλέ σε διάφορες αποχρώσεις) Σκέφτικα να αγοράσω κάποιο από αυτούς και να τον αναπαράξω με μονομαχίνα πκ. έχω ένα ενυδρείο 60λτρ για την αναπαραγωγή ![]() Τι λέτε...?
|
||||
|
||||
![]()
60 λίτρα για αναπαραγωγή είναι σούπερ! Διάβασε όμως λίγο για την διαδικασία της προετοιμασίας! Αν δεν έχεις ξανακάνει αναπαραγωγή μονομάχων! Δεν τα βάζεις απλά μαζί να ζευγαρώσουν!
|
||||
|
||||
![]()
Ναι έχω διαβάσει πάρα πολλά πράγματα για την αναπαραγωγή...
Το μόνο πράγμα που δεν κατάλαβα είναι πότε θα κλέισω τα φώτα για να ζευγαρώσουν.. Επίσης δεν ξέρω να κάνω αρτεμια.... ![]() ![]() ![]() Α και κάτι άλλο.., οι μονομάχοι που ανάφερα μπορούν να ζευγαρώσουν με πκ? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για αρτέμια αρχικά διάβασε εδώ http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=7814
|
||||
|
||||
![]()
Φαντάζομαι ότι το πετ σοπ που πήγες είναι στην Κύπρο έτσι?
Όσον αφορά στην αναπαράγωγή, πέραν όλων των άλλων πρέπει να σκεφτείς τι θα κάνεις με τα μικρά σε περίπτωση που επιτύχει η αναπαραγωγή σου γιατι σύντομα θα θέλουν χώρισμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tώρα κάτι άρχισα να καταλαμβαίνω για αρτέμια.
![]() Επίσης το πετ σοπ είναι στην Κύπρο, τι χρώμα μονομάχο να αγοράσω..? ![]() Τα μονομαχάκια, αν πετύχει η αναπαραγωγή θα τα τα δώσω σε κανένα θείο ή ξαδελφάκι μου. ![]() Ξέρει κάποιος να μου πεί για την λάμπα, πότε να την κλείσω? ![]() Ακόμα που θα καταλάβω ότι έχει ωριμάσει το θυληκό μου? ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Όλα τα είδη Bettas | Mariel | Bettas | 26 | 24-01-10 12:50 |
Bettas | betta | Bettas | 6 | 08-12-05 22:35 |
Sites με bettas | soza | Bettas | 1 | 23-04-05 14:49 |
ΕΙΔΗ BETTAS!! | ASCCO1 | Bettas | 0 | 20-11-04 18:55 |