|
|
||||
|
||||
![]()
ενυδρειο ...καρυστου !
![]() ![]() καμια μακρυνη δεν εχουμε? ετσι που το βλεπω, 1 βαττ στα 2-3 λιτρα πρεπει να σε καλυψουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, κανω συχνα ψαροντουφεκο στην καρυστο, για αυτο και η συλλογη απο εκει ! Βολευουν και τα σχηματα που εχουν αυτες οι πετρες..Τελικα καλες ειναι για κοινωνικα ψαρια ?
Μακρινη εχω,αλλα με ταλαιπωρει η μετατροπη που πρεπει να κανω στις φωτο για να κανω upload.
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε μια πέτρα, ρίξε πάνω της αρκετό ακουφορτε να δεις αν θα αφρίσει.
Από ότι θυμάμαι πάντως οι πράσινες πέτρες Καρύστου δεν πρέπει να είναι ασβεστολιθικές...... Δοκίμασε όμως πρώτα για να είσαι σίγουρος. |
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα μια πρωτη προσφορα απο τζαμα και ενοιωσα ενα χερι να μου πιανει βαθεια τον κ...ο... για 150χ75χ50 σε 12 mm τζαμια, μαζι με δεκαρες κοντρες, 570 ευρωπουλα... θα παω και σε αλλους, αλλα τσουζειιιιιιι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για κάνε μια έρευνα αγοράς μια και εγώ είμαι στη γειτονιά και με ενδιαφέρει
![]() Πάντως με 570 ¤, αν βάλεις και το καπάκι, σε συμφέρει να το αγοράσεις έτοιμο... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για παράδειγμα, με ποσό λιγότερο από 1.000 ευρώ μπορείς να πάρεις JUWEL RIO 400 (450 lit, διαστάσεις 150x50x60) πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, στη τιμή συμπεριλαμβάνεται και η βάση του, καπάκι με φωτισμό2x36Watt με ηλεκτρονικό ballast, εσωτερικό φίλτρο σχετικά πολύ καλής απόδοσης (1000lit/h), θερμαντήρα 300watt και να χρειάζεσαι μόνο να αγοράσεις (πιθανώς) ένα ακόμη εξωτερικό φίλτρο για σιγουριά και ίσως να προσθέσεις αργότερα μία λάμπα φθορρισμού ακόμη (κάτι που γίνεται πολύ έυκολα) αν μιλάμε για φυτεμένο. Χωρίς τη βάση του να υπολογίζεις πιθανώς 200 ευρώ λιγότερα αλλά γιατί να μην πάρει κανείς τη δική του βάση? Οπωσδήποτε να το ψάξεις λοιπόν τόσο για τις τιμές που σου δίνουν για τα τζάμια όσο και για ανταγωνιστικές τιμές σε έτοιμα. Φυσικά αν θέλεις να το φτιάξεις μόνος σου και για την ευχαρίστηση της διαδικασίας, τότε να το κάνεις αλλά πρώτα κάνε έναν πλήρη προϋπολογισμό (τζάμια, σιλικόνες, καπάκι-φωτισμός, βάση, φίλτρα, θερμαντήρας). Φιλικά Ανδρέας |
|
|||
|
|||
![]()
λίγο ακριβά τα τζάμια. Εδώ στην Κρήτη (Ιεράπετρα) το 10ρι κάνει 30 ευρώ το τετραγωνικό, αν υπολογίσουμε 3 τετραγωνικά μας πάει γύρω στα 100 ευρώ!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπολογισμος πάχους τζαμιών για την κατασκευη ενυδρειου. | joker | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 22-02-09 23:24 |
κατασκευη νεου ενυδρειου... (plywood tank) | sharkman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 11-07-05 17:10 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
Κατασκευη DIY CO2 | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 16:56 |
ΧΑΙΡΕΤΕ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 16:50 |