|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και σε σένα. Πρέπει από την αρχή να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. 100 λίτρα είναι λίγα για θαλασσινό, διάβασε πρώτα όσο πιο πολλά μπορείς και αν δεν τα πας καλά με τα αγγλικά στο ίντερνετ (όπως εγώ) ψάξε εδω μέσα. Τώρα τι να σου πούμε για το πόσο θα φτάσει μέχρι το στρώσιμο του νερού? Πόσο έχει το αλλάτι και τα τέστ? Τα μετά τα αντέχεις?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μιλάει για θαλασινό νομίζω ο φίλος!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά ντε μη βαράτε
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι όπως τα λένε…. Για να σε βοηθήσουμε πρέπει να μας πεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον
![]() θελω να ξεκινησω ενα ενυδρειο αρμυρου νερου και γι'αυτο θελω να μαθω ποσο περιπου θα μου κοστισει.Δηλαδη,ποσο στοιχιζει ενα ενυδρειο απο 100 εως 200 λιτρα (δεν εχω περισσοτερο χωρο).Μετα,αμμος φυτα,φιλτρο εσωτερικο ή εξωτερικο και για να μη σας ζαλιζω αλλο ποσο θα μου παει εως οτου το ετοιμασω για να βαλω τα πρωτα ψαρακια. Ευχαριστω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα σου κοστισει ..πολλα...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπολογισμος πάχους τζαμιών για την κατασκευη ενυδρειου. | joker | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 22-02-09 23:24 |
''Ανασταση'' παλιου ενυδρειου | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 03-04-06 10:17 |
Ανακατασκευη ενυδρειου | shadow | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 30-05-05 15:12 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΧΑΙΡΕΤΕ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 16:50 |