|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα δικά μου το έκαναν συνέχεια τον τελευταίο καιρό που τα είχα και το μετέφρασα με "ξύλο", ειδικά κάθε φορά που έπεφτε ταμπλέτα βυθού έπεφτε πολύ ξύλο αυτού του στυλ για το ποιος θα φάει. είναι ο τρόπος τους να πλακώνονται. μου αρέσανε πολύ αυτά τα ψάρια αλλά αναγκάστηκα να τα αποχωρηστώ γιατί γίνονται μεγάλα και καταναλώνουν πολύ τροφή=πολλά νιτρικά.
επίσις διακρίνω από τα μάτια τους οτι έχεις κι εσύ πολλά νιτρικά! κάθε πότε κάνεις αλλαγές? χρησιμοποιείς σκουπάκι? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Να συμπληρώσω ότι υπάρχουν περιπτώσεις που έχω ρίξει τροφή και δεν δώσανε σημασία. Συνέχισαν αυτό που κάνουν... |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγώ μόλις έριχνα τροφή δεν δίνανε σημασία στο να φάνε αλλά στο ποιος θα διώξει ποιον. δεν μπορώ να το ερμηνεύσω αλλιώς. προσάθησε να τα παρατηρήσεις καλά και να δεις αν υπάρχουν σημάδια επιθετικότητας. εγώ είμαι σίγουρος οτι είναι ανταγωνισμός.
όσο για τα μάτια τους αν είναι όπως στο "Β" τότε έχεις πολλά νιτρικά (πάνω από 25). φυσιολογικά τα μάτια τους είναι όπως το "Α" κάνε μιά μέτρηση αν θέλεις 2-3 μέρες μετά από αλλαγή ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό Strahos, με το χρώμα των ματιών, ισχύει σε όλα τα ψάρια γενικα ή μόνο στα silver shark?
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχάς να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σου ,
Στο video μπορεί να μην φαίνεται καλά, αλλά μονό το ένα έχει το παράδειγμα Β. Κυνηγητό δεν υπάρχει και δαγκώματα και πολλές φορές κολυμπάνε μαζί. Το μόνο που κάνουν είναι αυτό… Δεν ξέρω τι να κάνω.. |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου και τι άλλα ψάρια έχεις μέσα ;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φύλο και συμπεριφορά δίσκων ??? | Marie | Δίσκοι | 5 | 23-01-05 23:13 |
Ερώτηση για Silver Dollar. | manolakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 17-12-04 01:29 |
Συμπεριφορά Oscar | soulmate | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 10-11-04 21:33 |
Συμπεριφορά Neon Tetra | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 23-04-04 15:38 |