|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη η μόδα ειναι το reef και ειναι μαλλον αδυνατο να πας αντιθετα στο ρευμα...
Παραδιδομαι.. ![]() ![]() Και βεβαια, η προσθηκη ενος iks aquaristic computer σε ενα τετοιο ενυδρειο κρινεται επισης απαραιτητη. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...
Οικονομικό πρόβλημα απο την μεριά του φίλου ΔΕΝ υπάρχει (καναλάρχης γαρ!). Το εσωτερικό της Juwel ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ως έχει (μακάρι να μπορούσα να πάρω και ένα 2ο ίδιο, καθότι διακριτικό και πολύ πρακτικό!)... Προβλέπω Skimmer ΣΙΓΟΥΡΑ (ίσως "κρεμαστό"), ζωντανό ΚΑΙ νεκρό βράχο και ζωντανή άμμο και αραγωνίτη... Επειδή το θέμα αν πάει σε reef θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο, γνώση, πατέντα και χρήμα, προς το παρόν αποκλείεται!!!
|
||||
|
||||
![]()
Και γιατί δεν μπορείς να πάρεις το ίδιο (εσωτερικό της juwel) Αποστόλη ?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπορώ??? δεν το'ψαξα... θα το ψάξω...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να αγορασεις το φιλτρο απο aquaristic ...καμμια 100 ευρω εχει νομιζω.Καποιος φιλος χαριζε ενα τετοιο (μονο το κουτι) στις αγγελιες αλλα δεν ξερω αν ηδη δοθηκε ...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Το εσωτερικό φίλτρο υπάρχει ακόμα και πιάνει χώρο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το φίλτρο του Rio είναι εστία βρομιάς μέσα στο ενυδρείο, εγώ προσωπικά το αφαιρέσα (και δεν είμαι καναλάρχης) μετά από εισήγηση ενός φίλου (nictso).
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φαντάζομαι οτι ο φίλος σκέφτεται να κρατήσει το εσωτερικό μάλλον απο άποψη χώρου!Εφόσον μπόρεί να διαθέσει τα χρήματα για την αγορά του ενυδρείου θα μπορέσει να εξοικονομήσει και κάποια έξτρα για το φίλτρο
![]() Εγώ πάντως το αφαίρεσα και απο άποψη πρακτικότητας - απόδοσης , και απο άποψη όγκου εντός! Φιλικά Κώστας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SALT WATER FISH NAMES | nkarvounis | Mη Reefsafe | 2 | 27-12-02 03:31 |
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ FRESH WATER | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-12-02 10:41 |
Fish Atlas on line | Tolis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 0 | 10-12-02 18:37 |