|
|||
|
|||
![]()
Τι;;;;
100 χρόνια; Μιλάμε για 199 εξάμηνα διαφορά από την μέση ηλικία που μου είπε το "παλικάρι"…. Φταίω και εγώ φυσικά με την άγνοια και τη βιασύνη, αλλά και αυτοί σαν επαγγελματίες θα έπρεπε να είναι λιγάκι πιο προσεκτικοί. Δεν είμαστε και για μια φορά! Τέλος πάντων, το κακό τώρα έγινε, και για αυτή τη βδομάδα τουλάχιστον δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του ζωντανού γιατί το μαγαζί είναι κλειστό. Ενός κακού μύρια έπονται… Ας ελπίσουμε μόνο να μη συμβούν και τα χειρότερα. Για την ώρα πάντως(εκτός από μερικά παραξένως μαζεμένα πλοκάμια)δεν έχω σημεία ανησυχητικά. Σήμερα έχει κατασταλάξει στην μπροστινή κάτω δεξιά γωνία, και έχει και τον ένα από τους δυο clown να την χρησιμοποιεί τελικά για καταφύγιο. Το θέμα είναι ότι ακουμπάει πάνω στο actinodiscus. Στο μαγαζί μου είπαν πως η συγκεκριμένη ανεμώνη ΔΕΝ είναι τοξική, οπότε δεν δημιουργεί πρόβλημα. Αλλά πλέον δεν είμαι σίγουρος για τίποτα, μήπως μου ξεράνει τα υπόλοιπα κοράλλια; να τα μετακινήσω αν είναι. Και η διαδικασία από την ώρα που θα αρχίσει να ξεκολλάει, να μην δέχεται τροφή(αλήθεια αυτό πως το βλέπω; να της ρίξω στο στόμα λίγο ψάρι ή μύδι; ) , μέχρι τη διάλυση, πόσο καιρό παίρνει; Μιλάμε για ώρες, μέρες ή ακόμη περισσότερο; Να έχω το νου μου! Obelix, τα flakes που προτείνεις για τάϊσμα, είναι ειδικά για θαλασσινά ψάρια ή μπορώ έστω για την ώρα να τους ρίξω από αυτά που έχω για τα ψάρια του γλυκού νερού; Υγ. καλό δεκαπενταύγουστο σε όλους, και χρόνια πολλά στους εορταζόμενους ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SALT WATER FISH NAMES | nkarvounis | Mη Reefsafe | 2 | 27-12-02 03:31 |
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ FRESH WATER | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-12-02 10:41 |
Fish Atlas on line | Tolis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 0 | 10-12-02 18:37 |