|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εντάξει … είπαμε 1,2 τόνους ενυδρείο είναι … αλλά νομίζω ότι πήρες πολύ φόρα … στο κάτω κάτω δεν έχεις και πισίνα !! ![]() καταρχάς συμφωνώ σε όλα με τον Xotikouli … με μία πολύ γρήγορη ματιά έχουμε τα clown μπορούν να φτάσουν και τα 30 εκατοστά … νομίζω ότι τα 10 ψάρια είναι υπερβολικά πολλά !! τα golden nugget plecos επίσης φτάνουν τα 30 εκ. … 4 ούτε κατά διάνεια … 2 και πάρα πολλοί είναι … οι δίσκοι τα 17 εκ. … θα αφήσω τους ιδικούς να κρίνουν αν χωράνε … αλλά νομίζω ότι είναι πολλά 10 κομμάτια … τα jurupari τα 24 εκ. … και κρίνοντας από το άνοιγμα του στόματος τους … δεν νομίζω ότι θα κάνανε καλή παρέα με τα τέτρα … εκτός ίσως από την ώρα του φαγητού βέβαια … επίσης δεν μας έχεις πει κάποια πράγματα για το ενυδρείο σου … όπως για παράδειγμα δουλεύει με sub ?? αν ναί πόσα λίτρα είναι ??? θα συμφωνήσω ότι θα ήταν καλύτερα τα τέτρα να είναι από 2 το πολύ 3 είδη για να μπορέσεις να διακρίνεις καλύτερα συμπεριφορές … σε κάθε περίπτωση θεωρώ τον αριθμό των 120 κομματιών υπερβολικά μεγάλο … ακόμα και για τα λίτρα σου … (πάντα σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα ψάρια ) τέλος … έχεις σκεφτεί πόσο θα σου στοιχίσει για να αποκτήσεις όλα αυτά τα ψάρια ????????????????????? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 07-08-06 στις 02:04 |
|
||||
|
||||
![]()
ειπα οτι αυτα τα ψαρια εχω στο μυαλο μου! ουτε οτι θα τα παρω , ουτε οτι τα πηρα! για αυτο κιολας τα ονομασα για να μπορειτε να δειτε και να εκφερετε τις γνωμες σας.
οι clown ειναι τρομακτικα slow growers 10 ειναι πολλοι λετε ε? οκ να κατεβουμε στους 6? τα τετρα τα προτιμουσα σε ποικιλια ειδων! αλλα εφοσων λετε πως το καλυτερο ειναι 3 περιπου ειδη θα μεινω στα bleheri , cardinal και hemigramus erythrotonus . τα golden nugget νομιζα ειναι τα μικρα plecos το sub ειναι γυρω στα 100λιτρα ναι και ομως ξερω ποσο κοστιζουν τα ψαρια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα clown loaches στην αιχμαλωσία δεν ξεπερνούν τα 12 - 13 cm.Ο πληθυσμός των 10 μου φαίνεται καλός για τα λίτρα σου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
seachem discus trace..... | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 14-01-06 12:39 |
Το χρονικο της καταστροφης...... | Pritanis | Δίσκοι | 59 | 08-12-05 17:22 |
discus with???? | Peter | Δίσκοι | 16 | 15-12-03 23:59 |
discus aquarium lights | johnny98130 | Δίσκοι | 7 | 13-10-03 09:43 |
Discus pH | czotalis | Δίσκοι | 2 | 06-07-03 22:20 |