|
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε όπως έχω την έξοδο είναι μια χαρά!
Την αεραντλία την πήρα καθαρά και μόνο για λόγους αισθητικής, με σκοπό να την δουλεύω λίγες ώρες και όχι σε τακτικά διαστήματα! Δεν θα έχω πρόβλημα όταν την κλείνω, σωστά? |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν εχεις μεσα αληθινα φυτα,δεν υπαρχει προβλημα.αν εχεις ομως.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχω και δεν έχω σκοπό να βάλω ακόμα!
με τα ψαράκια λέω (όταν με το καλό τα βάλω) μήπως θα έχω πρόβλημα που κλείνει απότομα η αντλία! (υπόψη ότι η αντλία μπορεί να δουλεύει και μόνο μια - δυο φορές την εβδομάδα για καμία ώρα περίπου |
|
||||
|
||||
![]()
οχι,κανενα προβλημα.
|
|
|||
|
|||
![]()
CHRISTOS222 μήπως έβαλες και αντιχλώριο?
Μερικά αντιχλώρια εξουδετερώνουν τα ΝΗ3, ΝΟ2, ΝΟ3 και δυσκολεύουν / μπλοκάρουν το κύκλο του αζώτου.
|
||||
|
||||
![]()
Έβαλα το αντιχλώριο της JBL! (biotopol νομίζω)
ξέρει κανείς αν εξουδετερώνει την αμμωνία, πάντως τεστ αμμωνίας που έκανα μάλλον ανεβασμένη μου την εμφάνισαν (5)! αν την εξουδετέρωνε δεν θα ήταν χαμηλότερα? θα ξανακάνω test σήμερα και αμμωνίας (υγρό) και Ν02 - ΝΟ3 (sticks) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CHRISTOS222 : 02-08-06 στις 14:29 |
|
|||
|
|||
![]()
Αν την εξουδετερώνει δεν σημαίνει ότι η αμμωνία εξαφανίζεται. Απλά δεν είναι πλέον τοξική, αλλα εξακολουθει να είναι μετρήσιμη.
Όπως και να έχει το αντιχλωριο στην φάση στρωσίματος δεν προσφέρει τίποτα, αλλά μπερδεύει τα πράγματα..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Payback Time !!!, για όσους διαθέτουν χιούμορ ΜΟΝΟ !!! | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 57 | 29-05-06 12:04 |
Lessons learned are lessons well deserved | pavlos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 15-10-04 01:14 |
Time to link(Bookmarks) | Obelix(Reifen) | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 08-03-03 20:29 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |