|
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην ανοίξω νέο θέμα ρωτώ λοιπόν εδώ.
Στον χώρο εργασίας μου υπάρχει ένα συντριβάνι αφημένο στη μοίρα του το οποίο έχει πάάάάρα πολλούς ζωντανούς οργανισμούς οι οποίοι εικονίζονται στην παρακάτω φώτο.. Μάζεψα λοιπόν μερικούς σε ένα μπουκαλάκι και τους έφερα σπιτι. Ξέρετε τί ακριβώς οργανισμοί είναι αυτοί???? Και αν είναι καλό να ταίσω τον μικρό μονομάχο με τα εικονιζόμενα???? Thanks. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsikis : 15-08-06 στις 18:17 |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δηλαδή θα είναι καλό να ταίσω τον μικρό μονομάχο με τα εικονιζόμενα???? |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγγεκριμένα έχω αρκετά από αυτά στη φώτο.
Είναι νύμφες όπως αναφέρει η σχετική σελίδα που μου υπέδειξες??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsikis : 15-08-06 στις 18:17 |
|
||||
|
||||
![]()
Οι λαρβες κουνουπιων ειναι αυτες που εχει το αρθρο φωτογραφια:
http://www.tsamisaquarium.com/images...zoa/Culex1.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
Εαν ο μονομάχος φτιάχνει συνεχώς φωλιά υποδηλώνει και πως το νερό είναι ιδανικό γι'αυτόν?
Εγκυκλοπαιδική ερώτηση!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
Eξωτερικο φιλτρο | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 19:16 |
ΦΙΛΤΡΟ ΒΥΘΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΡΟΗΣ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 19:04 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ!! HELP!!! HELP | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:34 |