|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου !
Μου έκανε εντύπωση ο συνδιασμός των χρωμάτων που έχεις κάνει. Για να κάνω και μια παρατήρηση θα έλεγα ότι 'ίσως' να γίνει πιο ωραίο αν έδινες περισσότερο χώρο στα φυτά (να γεμίσει λίγο), αλλά αυτό αφορά το γούστο του δημιουργού οπότε.... Μπράβο και από εμένα, είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ακόμα καλύτερο στο μέλλον !!
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια
![]() ![]() Klaz: σκέφτομαι να καλύψω όλο το πίσω μέρος με Stargrass ελπίζω ότι έτσι θα του δώσω βάθος. lsourtzo: και εγώ την ίδια εντύπωση έχω αλλά αν δεν παινέψεις το σπίτι σου.......... ![]() ![]() Juan: έχεις δίκιο θέλει λίγο περισσότερο γέμισμα, αλλά τους 8 μήνες που δουλεύει έχει περάσει από το στάδιο ζούγκλα (έχει ψάρια μέσα αυτό το πράγμα ![]() ![]() Αυτό που θα ήθελα τώρα που έχω μπει λίγο στο πνεύμα του φυτεμένου (ισορροπία λίπανσης, παροχής CO2, φωτισμός και περιορισμός της αλγής ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, βλέπω είσαι σε καλό δρόμο
![]() Ερωτήσεις-παρατηρήσεις -Η αριστερή πλευρά σου υστερεί κάπως σε σχέση με το υπόλοιπο. Προφανώς δεν την βοηθάνε και τα φυτά που επιπλέουν (?) και δεν αφήνουν πολύ φως να περάσει. -Ένα από τα καλύτερα σημεία είναι η riccia και τα τριγύρω της. Τα πρασινάκια στα δεξιά της είναι Hygrophila corymbosa ''Compact''? Αν ναι, έχε τα στο νου σου. Δεν είναι και τόσο compact after all... Στο δικό μας φυτεμένο δεν αργήσανε πολύ να φτάσουνε τα 15 εκ ύψος. Οπότε αν σου μεγαλώσουν τόσο, θα πρέπει να τους αλλάξεις θέση. Έτσι όπως είναι τώρα πάντως δείχνουν πολύ ωραία! -Ψηφίζω την αριστερή πλευρά για δοκιμές με τα πιο δύσκολα φυτά που αναφέρεις. -Το ξέρω ότι έχουμε καλοκαίρι ακόμα, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να βγάλεις τα χαλιά? ![]() -Τα "όρθια" ξύλα σαν αυτό που έχεις στα αριστερά δείχνουν πολύ ωραία όταν έχουν ένα φυτό να τα αγκαλιάζει. Θα μπορούσε να είναι κάτι ακριβώς από πίσω του που να μην ψήλώνει πολύ. Ίσως κάποια από τις Hygrophila corymbosa ''Compact'' αν όντως παραμεγαλώσουν. Καλή συνέχεια!
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με τους υπόλοιπους ότι αν καλύψεις το πίσω μέρος με φυτά θα είναι ίσως πιο ωραίο (θέμα γούστου καθαρά). Πάντως το ενυδρείο σου είναι πολύ όμορφο. Φτου φτου... και να το χαίρεσαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο μου αρεσει πολυ.no3-0??οι εμπειροτεροι τι λενε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Xotikouli σε ευχαριστώ άλλωστε είχα και καλό δάσκαλο στο ξεκίνημα
![]() Στην αριστερή πλευρά τα φυτά δεν επιπλέουν απλά η ντοματιά έχει κουρευτεί έτσι ώστε να φαίνεται ότι επιπλέει. Αυτό το έκανα για να «προστατεύσω» τις ανούμπιες από το δυνατό φως (και την άλγη). Έχεις δίκιο η compact δεν είναι και τόσο compact τελικά ![]() Ένα «χαλάκι» λεω να το τολμήσω τελικά από Οκτώβρη μήπως σου περισσεύει τίποτις ?? ![]() ![]() Casper και GP250381 σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια ![]() ![]() Όσον αφορά τα νιτρικά σε αυτό το ενυδρείο μετά το στρώσιμο του δεν είδα σχεδόν ποτέ (ακόμα και με μεγάλη ιχθυοφόρτηση) γιΆ αυτό και προσθέτω κάθε εβδομάδα. . Φιλικά, Εύα
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο,άν και δέν είμαι των φυτών...Πρέπει να σε χαλαρώνει άμα το πολυχαζεύεις,και όντως όλα τα ενυδρεία χάνουν σε φωτό,οπότε άν το φανταστώ και καλύτερο από κοντά,τέλεια τέλεια!Καλή συνέχεια...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου | gedn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 21-10-06 19:56 |
Παρουσίαση ενυδρείου Zaire 250lt | cbr929 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 16-05-06 18:00 |
Παρουσίαση ενυδρείου 10 lt | Vasilizzz | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 04-04-06 11:04 |