|
|
||||
|
||||
![]()
μακη,λες με αυτην την ιστορια να χαθηκαν ο μπολεκ και ο λολεκ(να κολυμπησαν σ'αυτα τα νερα και να εγιναν τροφη των πιρανχας..?)γιατι εχω καιρο να τους δω......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() παρα την πλακα μου,ειναι ενα αρκετα σοβαρο θεμα που χριζει συζητησης.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μάκη, δυστυχώς όσα χρόνια να περάσουν και όσο να διαδοθεί ότι δεν πρέπει να απελευθερώνονται τα τροπικά ψάρια (οποιουδήποτε είδους) στα ντόπια νερά, πάντα θα υπάρχουν οι ανεγκέφαλοι που θα το κάνουν, είτε από άγνοια είτε επειδή δεν τους ενδιαφέρει καθόλου.
Υπάρχουν αρκετές χώρες (με πιο "τροπικό" κλίμα από την Πολωνία) που οι υδροβιότοποί τους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από τέτοιες ιστορίες. |
|
||||
|
||||
![]()
πριν λίγες μέρες που ήμουν στο χωριό για διακοπές (Πλάκα Λήμνου) έμαθα οτι σε ένα πηγάδι έριξαν 2 χρυσόψαρα κι αυτά γέννησαν κι έχει γεμίσει το πηγάδι!!! συνέχεια ακούω παρόμοιες περιπτώσεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς όλα αυτά γίνονται λόγο της μ@****@ς που δέρνει εμάς τους ανθρώπους . Για παράδειγμα το 2006 μέχρι στιγμής έχουν εισαχθεί παράνομα 120 αλιγάτορες .
Που θα πανε όλοι αυτοί οι αλιγάτορες όταν θα έχουν αναπτυχθεί πλήρως ; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|