|
|
||||
|
||||
![]()
Σπυργιτάκια ειναι θαρρώ και αυτά δεν κάνουν στο κλουβί πεθαίνουν. Εκείνο που μπορείς να κάνεις αν βέβαια ειναι εφικτό ειναι να βάλεις με κάποιο τρόπο μιά σωλήνα με τέτοιο τροπο που να σε αφήνει να παρατηράς τα τεκτενόμενα στη φωλιά.
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά η περιεργια με νίκησσε και σημερα το πρωί ηπα να κοιτάξω μεσα στην φωλιά (φοβόμουν μην τη χαλάσω)και εκπληκτος ειδα οτι όχι μονο ειχαν κανει αυγά αλλα και οτι ειχαν εκολαυτει!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μμμμμμ ναι πρεπει να είναι πολύ μικρά με κεφαλάκι μεγαλύτερο απο το σώμα και με κλειστά τα ματάκια. Τώρα θα ακούεις τα τιτιβίσματα τους σαν τους δίνει η μαμμά τροφή.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να σου ζήσουν !! |
|
||||
|
||||
![]()
.....ευτυχως ειναι σπουργιτακια.....φανταζεσαι να ηταν...πτεροδακτυλοι......???σε εβλεπα για μεταναστη....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
από την γέννηση μέχρι το πρώτο πέταγμα κι όλα αυτά στο μπαλκόνι μου....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() έχει γίνει αρκετές φορές και έχω και φώτος (όχι ψηφιακές όμως) με εξημερωμένα μικρά (είχα χρόνο τότε και τα κατάφερα) να κάθονται δίπλα μας στο κάγκελο ανενόχλητα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ΥΓ.τουλαχιστο απο τις φωτο,διαπιστωσα οτι πρεπει να ειχες καλο κελλι..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι φωλία αυτό? | Vasilizzz | Bettas | 15 | 07-01-06 18:30 |
Φωλιά --> θηλυκιά | Celda | Bettas | 5 | 13-08-05 02:26 |
Eνώ υπάρχει φλερτ δεν υπάρχει φωλιά! | jjvrettis | Αναπαραγωγή | 12 | 28-01-05 15:38 |
Φωλια betta | mpampis | Bettas | 20 | 02-08-04 01:20 |