|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν δε σ'αρεσει τοτε πες τον τζαρβις,και τα δυο μια χαρα ειναι
![]() οκ,μας ελυσες και τις αποριες ![]() Υ.Γ.πολλη ζεστη βρε παιδι μου σημερα, παω κατευθειαν να μου ριξω λιγο αλατι μπας και συνελθω.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι οντως,
καλο μπανακι mariel,θα τα πουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...................
(innocence....)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και πιεμ ? πως γινεται να παιρνεις πιεμ απο καποιον που δεν υπαρχει? ![]() αυτο με τις αποριες να το προσεξεις παντως... ![]() τη λυση εννοω... ![]() προσοχη στο πολυ αλατι μαριελ...ανεβαζει την πιεση !!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
A, έτσι πες.
Η Καρπίδα Τζίνια έχει πάψει να συμμετέχει στο GAB για γνωστούς λόγους και το τελευταίο μύνημα της είναι στις 14-12-05. Αν έχετε επαφή μέσω ΡΜ τότε κράτα το σε αυτό το επίπεδο,κακώς το αναφέρεις, την έδωσες στεγνά και σε τελική καθώς τα κρατάτε για την πάρτη σας και όχι με όποιον άλλον θα μπορούσε να τα χρειαστεί τότε τι μας το ανακοινώνεις ? Forum-No Forum αποκτήσαμε ή Dating Club και το ρίξαμε στην μυστική επαφή με ΡΜ ? Πράγμα βέβαια που από την άλλη με κάνει χαρούμενο γιατί μπορεί να έφυγε αλλά μας παρακολουθεί. Ε όσο και να το κάνεις το GAB δεν παύει να μοιράζει γνώσεις ακόμα και όταν ανακαλύπτουν την αλήθεια μετά....αργότερα. ![]() Και εμένα το τελευταίο μου Κόκερ το λέγανε Bruno, αλλά δεν έβαλα φώτο από στάδιο ή του ιδίου του Bruno Zauli όταν αποφάσισα να το βαφτίσω. Ή έστω να το πάω συνειρμικά ανάλογα την φαντασία του καθένα με ατάκες τύπου τεστ. You don't know Bruno ? OMG ? ![]() Επίσης ΔΕΝ συγχωρώ το υφάκι. Το ρίξα στην πλακίτσα από την αρχή όπως και εσύ, τώρα αν μου το γυρνάς στο ξινό, σόρρυ δεν θα πάρω........you are blacklisted. Tην επόμενη φορά θα σε κλαίνε οι ρέγγες, έχε χάρη που δεν μου έστριψε η βίδα. Και κάτι τελευταίο για να στα πω έξω από τα δόντια. Δεν είναι κανένας ηλίθιος από όσους έγραψαν παραπάνω. Μπέρδεψες τις βούρτσες και πήγες να την βγάλεις λάδι αλλά σε πήραν στο ψιλό και εσύ ή δεν πήρες πρέφα ή είσαι Wannabe-artist και αποφάσισες να παίξεις τον ρόλο της "πάπιας" σε παιδικό θίασο με ενυδρεία. ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΥΦΑΚΙ ? ΥΓ Kets, γέμισε η database.........σβύσε κανά νεκρό χρήστη ![]() YΓ 2 ......τώρα το είδα το Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως... υπερ-βάλουμε..?
Ισως, αν αποφεύγαμε όλοι μας από κάτι τις... Μήπως θάταν καλύτερα..? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
War mode on.
Δεν πας να κάνει και εσύ 2 τούμπες Ντίνο. Το μύνημα σου μόνο κατευναστικό δεν ήταν, το τι με θίγει και πόσο δεν θα το μετρήσει ο "τελευταίος πιλότος". Τα είπαμε σε ΡΜ αλλά δεν με σέβεσαι. Όχι Ντίνο δεν γίνονται όλα ανάλογα με το ποσοστό γκλάβας που έχουμε, υπάρχουν και οι επιπτώσεις ακόμα για τους "Πιλότους". Τα έκανες σαλάτα στον σύλλογο τα ίδια πας να κάνει και εδώ, σε ευχαριστώ δεν θα πάρουμε. Πάλι καλά δηλαδή που έμαθα ότι δεν πας πιά στις συγκεντρώσεις ηρέμησαν τα κεφάλια του εκεί από τις "Πιλοτιές" και από τα γέλια. Ελπίζω να σταματήσεις εδώ και να μην γίνει του "1ου Παιδικού Φεστιβάλ Κορυδαλλού" εδώ μέσα. Και ένα ρητό: Η ζωή είναι ένα αεροπλάνο και ο τελευταίος **** νομίζει ότι είναι ο καλύτερος ΠΙΛΟΤΟΣ. Δεν το είπε ο κομφούκιος ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() δεν είναι αδερφίστικο, είναι ποδοσφαιρικό, παραπέμπει σε κάτι τριχωτό και είναι το όνομα του "Μάγου της μπάλας" ! Τελευταία μου αρέσουν τα απλά Ελληνικά ονόματα στους σκύλους.... πχ. Φόντας, Λάκης, ..... Αν δεν σου έρχεται, άστο να διαλέξει μόνο του, το όνομα ![]() Κάτι από την συμπεριφορά του ή από τις συνήθειες θα στο μαρτυρήσουν. Πολύ όμορφος ο καινούργιος σου φίλος, σου εύχομαι να περάσετε καλά, παρέα ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν ξερεις τι ακριβως εχει προηγηθει του τελευταιου μηνυματος της λιγο δυσκολο να καταλαβεις τι εννοουμε...οπως ειπε κι ο γιωργος ηταν το δεκεμβριο(περιοδος εξεταστικης κι εγω ετρωγα το χρονο μου για ν'απανταω στις ηλιθιοτητες του καθενος)κι απο τοτε οχι μονο εφυγε απο το συλλογο αλλα και απο το γκαμπ(παλι με επεισοδιακο και οχι πολυ ηρεμο τροπο και μετα απο κατηγοριες προς εμενα)....κι αυτα που λεμε για κατασκοπους κτλ εχουμε λογο που τα λεμε,πιστεψε μας...
anyway,κι εγω απαντησα λιγο αποτομα πριν γιατι αυτο το ονομα μου αναβει λαμπακι μολις το ακουω,και,ε,δεν κρατηθηκα...σορυ για το αποτομο του μηνυματος,επρεπε να συγκρατηθω....
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα κλειδώνει εδω... αντε... το μαμήσατε παλι...
Κυριές και κυριοι....απο και τις 2 πλευρες... Πριν ορμηξετε με τα μουτρα στο χυλο αλλη φορα , ρωτηστε και δυο πραγματα πρωτα....Πριν αρχισετε τις παρεξηγήσεις αϊντε Αλέξανδρος
|
|