|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=12547 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι το 120λιτρο.
Λοιπόν θα σου αναφέρω μερικά μείον του συγκεκριμένου ενυδρείου. Το καπάκι (όχο όλο) το μπροστά που ανοίγει για να ρίξεις τροφή, όταν είναι αναμμέμη η λάμπα περνάει φώς προς τα έξω γιατί δεν εφάπτει καλά. Επίσης επειδή έχει και 3 κάθετες κόντρες και σχετικά φαρδιέ 5 εκατοστά δεν διευκολύνει για τις διάφορες δουλειές ρουτίνας. ¶λλο ένα μείον για μένα τουλάχιστον είναι ότι το εσωτερικό φίλτρο είναι κολημένο με σιλικόνη πάνω στο πλαινό τζάμι και δεν μπορείς να το αφεραίσεις εάν χρειαστεί. Τώρα όσον αφορά τον εξοπλισμό έχει κυκλοφορητή 450L/h, 100W θερμοστάτη ένα μπλε σφουγγάρι και ένα λεπτότερο άσπρο τύπου υαλοβάμβακα καλύτρης ποιότητας, εγώ το πλένω και το ξαναχρησημοποιώ κανα 2μηνο τώρα και δεν έχει χαλάσει ακόμα και λειτουργεί καλά δεν έχει μειωθεί η ροή ούτε έχει περάσει μπίχλα στο μπλέ που τό έχω αμέσως από κάτω. Και πιο κάτω ΄χρησημοποίησα SIPORAX SERA που μου είχε περισέψει. Ότι άλο θες να με ρωτήσεις στη διάθεση σου. Φιλιά Νίκος |
|
|||
|
|||
![]()
Το πήρα τελικά το ενυδρείο του Carrefour. Εχεις δικιο για το καπάκι, τις κόντρες και το φίλτρο. Εβαλα και εγώ siporax και ανθρακα στο φιλτρο και δουλευει μια χαρα εδω και 4 μέρες.
Να σε ρωτήσω: - Ο φωτισμός είναι αρκετός? Εχω και φυτά στο ενυδρείο - Ο κυκλοφορητής είναι αρκετός για αυτό το ενυδρείο? |
|
||||
|
||||
![]()
Yπάρχει κανένα αυτοκόλλητο επάνω με όνομα του κατασκευαστή του ενυδρείου ;
Κάτι να γράφει στο κουτί ή στις οδηγίες χρήσης ; Το ίδιο και για τις λάμπες και το φίλτρο ; |
|
|||
|
|||
![]()
Για τον κατασκευστη δεν εχω βρει. Πάντως είναι τσεχικης προέλευσης.
Η λάμπα ειναι 18 watt και για τον κυκλόφορητη δεν γραφει τίποτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γράφει πουθενά .... ΤΙΠΟΤΑ ;;;;
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το απογευμα που θα είμαι στο σπίτι θα κοιτάξω καλύτερα. Αν και όνομα κατασκευαστη, επειδή το έψαχνα δεν πρεπει να γράφει. Θα απαντήσω αυριο
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τώρα μέσα στο κουτί ο θερμοστάτης (150 watt) και κυκλοφορητής στο manual εχουν πάνω το λογοτυπο Pacific και η λάμπα XingXing 18watt (Πιθανόν να είναι η εταιρία που τα φτιάχνει, αν και στο Internet δεν μπορεσα να βρω εταιρία με τετοιο ονομα). Φιλε kokora μηπως ξέρεις ποιος ειναι ο κατασκευαστής η ποια είναι η μάρκα του ενυδρείου? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Επίδειξη κατασκευής ενυδρείου | dimitrig | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-05-06 08:44 |
Φωτογραφίες Ενυδρείου Μου :) | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 03-03-03 21:14 |
Φίλτρο Ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:56 |